Frekvenciaváltó

A Delta frekvenciaváltók a modern elektronikának és fejlett mikroprocesszor technológiának köszönhetően képesek hatékonyan irányítani a hozzájuk kapcsolt elektromos motort, amellyel elősegítik a gép automatizálását és rengeteg energiát spórolnak meg. A Delta frekvenciaváltó típusok különböző feladatokat látnak el. Attól függően milyen frekvenciaváltóra van szükség, alkalmazhatók egyszerűbb és összetett feladatokra vagy akár magas teljesítményű motorokhoz is.

A frekvenciaváltók jól alkalmazhatók például kis terhelésű szállítószalagokhoz,ventilátorokhoz, nagy terhelésű szállítószalagok, emelőgépek, extruderek, szivattyú-rendszerek meghajtására. A kedvező ár-érték arány miatt népszerű inverter a felhasználók körében.

Frekvenciaváltó típusok

Egyfázisú frekvenciaváltó

A modern elektronika és a fejlett mikroprocesszor-technológia lehetővé teszik, hogy a Delta egyfázisú tápfeszültségű frekvenciaváltó képes legyen hatékonyan irányítani a hozzá kapcsolt elektromos motort, így elősegítve a gép automatizálását.

Egyfázisú frekvenciaváltó

Háromfázisú frekvenciaváltó

A Delta háromfázisú fordulatszám szabályzók képesek hatékonyan irányítani a hozzájuk kapcsolt elektromos motort, elősegítik a gép automatizálását és emellett rengeteg energiát spórolnak meg. A Delta háromfázisú frekvenciaváltók jól lefedik az ipari megoldásokhoz szükséges inverterek széles tartományát.

Háromfázisú frekvenciaváltó

Delta VFD-EL frekvenciaváltó összetettebb feladatokra

A Delta 3.2 VFD-EL inverter 2,2 kW-os teljesítményhatárig nyújt lehetőséget a motorok fordulatszámának szabályzására. A V/f szabályzási móddal az egyik leggazdaságosabb megoldást biztosítja ipari és lakossági berendezésekben egyaránt. A frekvenciaváltó saját kezelőfelületről egyszerűen programozható, kiegészítő kábellel számítógépről is paraméterezhető, az üzemi funkciók folyamatosan figyelhetők.

Az inverter beépített zavarszűrője, a vészstop, PTC hővédelem kezelése, az energiatakarékos mód, mind-mind rendkívüli rugalmasságot adnak a felhasználók számára. Fordulatszám szabályzó készülékeinket főként kis terhelésű szállítószalagokhoz, szivattyúk, csomagológépek meghajtására javasoljuk.

3 fázisú frekvenciaváltó

Delta VFD-E inverter, az összetett rendszerek frekvenciaváltója

A VFD-E sorozatú frekvenciaváltó a kedvező ár-érték arány miatt népszerű inverter a felhasználók körében. Vektorszabályzásra alkalmas és számos lehetőséget biztosít a modulos kialakítású kártyás bővíthetőség. Alapkivitelben beépített fékezőegység, zavarszűrő, programozható ventilátor üzemmód, leszerelhető előlap távműködtetéshez és egyéb funkcionalitás teszi az „E”- típusú invertert a legsokrétűbbé, mely 0,4-22 kW teljesítményekben érhető el. Fordulatszám szabályzó berendezéseink népszerűek csomagológépek, színházi alkalmazások, műanyag feldolgozás, keverőművek hajtásrendszereiben.

3 fázisú frekvenciaváltó

Delta VFD-C2000 frekvenciaváltó nagy teljesítményű motorokhoz

A Delta VFD-C2000 inverter egy új fejlesztés, amely nagy teljesítményű, változtatható frekvenciájú technológia. Jellemzője, hogy sokoldalúan bővíthető nagy sebességű kommunikációs rendszerekhez (Profibus, DeviceNet, Modbus TCP és EtherNet). A frekvenciaváltó felépítése moduláris, karbantartása egyszerű. Az inverter saját felületről egyszerűen kezelhető, ugyanakkor szoftveresen is programozható. Teljesítménytartománya 0,75 kW-tól egészen 450 kW-ig terjed. Alkalmazása nagy terhelésű szállítószalagok, emelőgépek, extruderek, szivattyú-rendszerek meghajtása esetén előnyös.

Háromfázisú frekvenciaváltó

Delta VFD-L frekvenciaváltó egyszerűbb feladatokra

A Delta VFD-L fordulatszám szabályzó 0,75 kW-ig biztosít V/f szabályzást. Termékeink közül ez a legkedvezőbb árfekvésű típus, hazai raktárunkról folyamatosan, azonnali szállítással érhető el. A frekvenciaváltó saját kezelőfelületről egyszerűen programozható, így az inverter a beépített potenciométerének köszönhetően egyedileg és DIN sínre sorolva is kiválóan alkalmas kis terhelésű forgatási feladatokhoz, ventilátorokhoz, szivattyúk szabályozására. Kiegészítő kábellel számítógépről is paraméterezhető, az üzemi funkciók folyamatosan figyelhetők.

Egyfázisú frekvenciaváltó

Delta VFD-EL frekvenciaváltó, az egyszerűbb feladatokra

Ezek a frekvenciaváltók jól alkalmazhatók például kis terhelésű szállítószalagokhoz,ventilátorokhoz, vagy szivattyúk meghajtására. 0,4-4 kW-os teljesítményhatárig nyújtanak lehetőséget a motorok fordulatszámának szabályozására. A V/f szabályozási móddal a VFD-EL inverter az egyik leggazdaságosabb megoldás ipari és lakossági berendezésekben egyaránt. A frekvenciaváltó saját kezelőfelületről egyszerűen programozható. Rendkívüli rugalmasságot biztosító funkciók, így például a beépített zavarszűrő, a vészstop, a PTC hővédelem kezelés, az energiatakarékos mód, sok plusz lehetőséget kínálnak a felhasználók számára.

Egyfázisú frekvenciaváltó