Hajtástechnikai termékfelelős

Várunk, ha szeretnél:

Fejlődni. Szeretnél műszaki szakterületen dolgozni, ügyfeleknek ajánlatokat írni, ügyfelekkel egyeztetni, a megrendelőket támogatni. Szeretnél olyan helyet találni, ahol nem egy kis csavar vagy a gépezetben, hanem átlátod a folyamatokat, tudsz és akarsz is rájuk hatni. Azt szereted, ha körülötted minden és mindenki rendben van és teszel is érte. 

A munka: 

Te gondoskodsz arról, hogy a megrendelt termékeinkkel minden rendben legyen. Segíted a termékek kiválasztását, árazását, rendelkezésre állását, szállítását. Hogy ez sales-e? Mi  nem az? Nem kell értékesítőnek lenned! De tudnod kell hogy a sales működteti a világot, ezért szeresd csinálni. Műszaki végzettség kell, mert tudnod kell mi az a nyomaték, kilowatt, a fordulatszám. 

Személyiséged:

Szereted a sikert, a megoldott problémákat. Motivál a pénz, és tudod, hogy azért dolgozni kell. Energikus vagy. Meg tudod szervezni a saját munkádat, tudod mi a fontos és mi nem. Az ügyeket gyorsan, időben intézed, nem halogatsz. Tudod, hogy a kész jobb, mint a tökéletes. Megoldod a problémákat, mersz dönteni és tudod, hogy a döntés felelősséggel jár. Tudsz műszaki fejjel gondolkozni, szereted megoldani a műszaki kihívásokat. 

Kik vagyunk? 

Eredményorientált, igyekvő, hatékonyságra törekvő, etikus csapat. Számítunk egymásra, támogatjuk egymást. Nem egyedül vagyunk, hanem közösen. Szeretjük a munkánkat, szeretjük az ügyfeleinket. Tudjuk a céljainkat és teszünk is érte. A munka az munka. De attól nem kell, hogy rossz legyen!

A lényeg:

Ipari hajtástechnikával foglalkozó stabil cég termékfelelőst keres. Feladat a beérkező műszaki igények feldolgozása, megértése, megoldások, ajánlatok elkészítése, kiadott árajánlatok kontrollálása, a beérkező megrendelések feldolgozása. Mindezt korszerű irodai ügyviteli rendszerek segítségével, hatékonyan, átláthatóan. Kapcsolattartás a beszállítókkal, termékrendelések.

Cserébe: 

Modern irodai környezet, fiatalos, jó hangulatú csapat, jó ügyfelek. Versenyképes jövedelemcsomag, munkád után bónusz, teljesítményalapú díjazás, cafetéria. A szakmai mellett olyan képzések, amiknek nemcsak a cégünknél, hanem a magánéletedben is hasznát veszed.

Elvárások:

  • Felsőfokú műszaki végzettség
  • Nem kell, hogy feltétlenül hajtómű szakértő legyél, viszont kell hogy szeresd a gépészetet, tudj ügyfelekkel beszélni
  • Láss át egy műszaki rajzot, értsd mi van rajta, tudj értelmezni egy műszaki leírást
  • Használható angol tudás szóban, írásban és telefonon
  • Gyors gépírás (nem kell 10 ujjas, de gyors legyél), számítógépes ismeretek (nem kell hogy guru légy, de ha nem tudod mi az a ctrl + c, akkor inkább köszi)
  • Elköteleződés az ipari hajtástechnikai szakterület iránt
  • Jó, ha Jászberényben, vagy annak 30 km-es körzetében élsz

Munkahely és munkanapod:

Jászberényi irodánkban (5100 Jászberény, Ipartelep út 13.) 7:45-től 16:45-ig.

Várjuk jelentkezésed!