A Chemplex szerethető munkahely, és ezt már a Szerethető Munkahelyek pályázaton is lehet értékelni! Ez nem az az unalmas fajta pályázat, dokumentáció dokumentáció hátán... Ez bizony frappáns, kreatív, miközben több szempontból bemutatja a céget, tényleg egy életszerű képet adva az ottani légkörről. De győződj meg róla, katt a profilra: Szerethető Munkahelyek Díj 2019 - Chemplex Kft.Szerettük volna bemutatni, milyen is nálunk az élet, mik az értékeink és mi a missziónk.


Az is megtudhatod, hogy bizony Pierce Brosnan-ként hasítana a cég személyként és superpowerként tarjuk nyilván Kiss László szakmai kvalitásait!


Mindemellett az az ember érzi jól magát nálunk, aki szeret tanulni, nyitott az újdonságokra, vannak céljai és tesz is azokért. A csapat fotón és videón a kollégákkal is megismerkedhetsz.


Ha még többet szeretnél megtudni a cég életéről, akkor érdemes itt a blogon szétnézni:

https://chemplex.hu/munkatarsi-blog


Bekövetni Facebookon:

https://www.facebook.com/chemplexkft


És akkor már Instagramon is:

https://www.instagram.com/chemplexkft/


Ha pedig szakmai informálódásra van szükséged, nézd meg a Youtube csatornánkat:

https://www.youtube.com/channel/UCum9J9I4PMoiwL8Y1YMIhdA/videos


Ennyi fórumon tájékozódhatsz rólunk, de nem csak tájékozódni lehet, hiszen szakmai segítséget is adunk gyakran felmerülő kérdésekkel kapcsolatban (pl.: frekiváltó programozás, villanymotor bekötés stb.).


Professzionális szakmai tanácsot, pedig itt lehet kérni Kiss Lászlótól: Műszaki kérdésem van!


Ugye, hogy szerethető? ;)