Mire képes a disszolver keverő? Hogyan működik a disszolver tárcsa vakolat keverése közben? Hogyan reagál a vizes közeg a beoldott por adalékra? Hogyan viselkedik a keverőelem a fordulatszám növelésekor? Szeretünk videót készíteni olyan gépeinkről, amelyek hosszú ideje bizonyítanak egy-egy üzemben. Egypercesünkben megmutatjuk egy üzemben működő keverőnk vakolatkészítési fázisait. Kattintson a részletekért!


Vízbázisú, folyékony közegben dolgozik a disszolver festékkeverő

A keverés bizonyos fázisait jól érzékelteti a videó. Az első részben a disszolvertárcsa 490 1/perc fordulatszámon kever egy még viszonylag híg közegben. A folyamat során számos por alapú adalékanyag hozzáadásával gazdagítják a folyadékot, hogy elérje a kellő sűrűséget. A disszolver keverő fordulatszámát 630 1/percre növelik. A sűrítőanyag hozzáadása után, a keverési fordulatszám tovább emelkedik, ekkor már 630 fordulatot tesz meg percenként.


Partnerünknek további sikeres termelést kívánunk!

Várjuk kérdéseit! Forduljon hozzánk az info@chemplex.hu e-mail címen írásban, vagy keressen minket telefonon - elérhetőségeink egyikén! Kövessen minket a Youtube csatornánkon, ahol további érdekességekkel várjuk.

Keverésben, homogenizálásban otthon vagyunk! Kattintson ide több keveréstechnikai információért!