Fertőtlenítőszerből nincs az a mennyiség, amit ne venne fel a piac. Érthető. Mostantól mindenki jobban fog figyelni arra, hogy környezete fertőző baktériumoktól, vírusoktól mentes legyen. És ez az állapot tartós lesz. Közületekben, irodákban, háztartásokban, mindenhol megjelennek a fertőtlenítőszerek és ezek gyakori használata ajánlott. Tehát gyorsan fogy.


Mi a Chemplexben évek óta gyártunk olyan keverőgépet, ami tökéletesen alkalmas nem csak fertőtlenítőszer használatára, hanem mindenféle egyéb háztartásvegyipari termék gyártására is. Ha te is szeretnél egy ilyen gépet a figyelmedbe ajánlom az alábbi szempontokat.


  1. Fertőtlenítőszer gyártására alkalmas univerzális keverőgépeink tervei készen vannak. Kiforrott, jól bevált, sok helyen évek óta folyamatosan működő konstrukciót gyártunk neked átlagosan 5-6 hét alatt.

  2. Berendezéseink, intézmények és közületek, kisebb és nagyobb üzemek, gyárak számára is megfelelőek. Kivitelük kompakt, felhasználásuk egyszerű, tartalmaz minden egységet ami a működtetéshez szükséges. Szinte csak hálózati áramra kell kapcsolni és már működik is. Az alapgép belseje kb. ilyen:


  3. A berendezés fertőtlenítőszer gyártásán kívül egyéb tisztítószer és háztartásvegyipari termék gyártására is alkalmas, akár folyékony és akár gél állagban.

  4. Több méretünk van, a legkisebben 1 tonnát, a legnagyobban akár 5 tonnát is tudsz gyártani. Ez az utóbbi már nehézsúlyú kategória.

  5. Rozsdamentes alapanyagokat használunk. A vezérlő elektronka alkatrészei mind kiváló gyártók magas minőségű termékei, soha nem lesz vele gondod. Éppen ezért 2 év garanciát adunk a géphez.

  6. Ha robbanásveszélyes anyagokkal dolgozol, (pl.: alkohol) azt is tudjuk kezelni. Olyan berendezést készítünk neked, aminek a dokumentációja ezekre az esetekre is megfelelő.

  7. Ha nagyban gondolkozol, akkor se aggódj. A komplett technológiát meg tudjuk neked csinálni, a betöltéstől a kiszerelésen át. Sok ilyet készítettünk már, van benne tapasztalatunk, terveid jó kezekben vannak!
  8. Nézd meg ezt az univerzális keverőgépes komplett technológiai rendszert, még mosópor keverőt is adunk hozzá, ha akarod!


Most jelezd nekem, ha ilyet szeretnél (katt. a sárga gombra vagy ide: Ajánlatot kérek!)


Ha elég gyorsan reagálsz, akkor mi is gyorsak leszünk, ígérem!


Most fontos az amire készülsz! Sok sikert kívánok hozzá, a gépekre már nem lesz gondod!


Sipos Sándor


(lentebb a műszaki adatok)


Univerzális keverőgép - mit kell tudnod róla?

Mi ez?

Robusztus vegyipari keverőgép, amelyet úgy terveztünk meg, hogy többféle alapanyag homogenizálására alkalmas legyen. A berendezés erőssége, hogy többféle terméket is tudsz vele gyártani.


Mit tartalmaz a berendezés? Mindent, amihez a gyártáshoz szükséged van. Lesz egy tartályod, benne két keverőgép. Az egyik egy lassú fordulatú anker, a másik egy változtatható fordulatú gyorskeverő. És természetesen kapsz hozzá komplett vezérlő elektronikát.
Mire alkalmas? Fertőtlenítőszerek, folyékony szappanok, tusfürdők, öblítőszerek gyártására a legkülönbözőbb receptúrák szerint.
Mit kérhetsz még hozzá?

• Olyan méretben gyártjuk, amilyenben szeretnéd.

• Nem csak rozsdamentes, hanem saválló anyagból is rendelheted.

• Kérhetsz hozzá különböző fűtési módokat. Fűthetjük elektromos árammal, de egyéb módon is.

• Rendelheted ATEX kivitelben is.

• Kérheted időzítő kapcsolóval, így addig gyárt a gép, ameddig akarod.

• Többféle keverőlapát profillal gyártjuk.

• Akár hordozható kivitelben is elkészítjük.

Egyéb adatok:

• egyszerű telepítés

• egyszerű kezelés

• fordulatszám szabályozás

• 24 hónap garancia