Várunk Jászberényi csapatunkba!

Ha már gyermekkorodban is az édesapád műhelyében játszottál, ha le sem vetted a szemed a nálatok dolgozó szerelőkről, ha kicsiként is szétszereltél és összeraktál mindent, és ezt felnőtt korodban is folytatod, sőt van műszaki végzettséged, parfüm helyett is gépolajat fújsz magadra, akkor jó hírünk van számodra, mert ezt a szenvedélyedet nálunk kiélheted!


Mert nálunk összeszerelni, telepíteni és javítani kell, azaz összerakni, szétszedni és megjavítani és újra működésbe hozni. Ipari termelő gépeket javítunk: te leszel a megoldás, ha leállt a gép. Neked kell újra működésbe hozni. Az ipar bármely területén vannak gépelemeink, ezért szervizelünk pl. szállítószalagokat, vegyipari berendezéseket, csomagológépeket, emelőberendezéseket, mezőgazdasági termény szállító berendezéseket.


Nézd meg pl. Imit, ő is a kollégád lesz:Az is fontos, hogy szeress utazni. Mert vidéken, a jászberényi központunktól vadul távol is szerelünk, ezért arra készülj, hogy téged is hívni fognak Mosonmagyaróvárra, Győrbe, Szegedre és Nyíregyházára, néha több napra is.


Ha szeretsz szerelni és utazni, és eddig eljutottál az olvasásban, akkor még azt is tudd, hogy fess, menő szerelőruhában fogsz járni, mint a reklámokban az izmos, bronzolajos modellek és ugyan néha olajos lesz a kezed, de a munkád végeztével a klímás, vadonatúj szervizautónkkal csikágózhatsz el a naplementébe.


paripáinkÉrtékeink, amik jók, ha közösek:

- a felelős, kiváló munkavégzés


- a messzeföldön ismert és vágyott szaktudás


- a magánélet, a család és a személyes célok


- a folyamatosan fejlődő és dinamikusan növekvő vállalat


- a pontosan, biztonságosan szabályozott munkafeltételek és keretek


- a személyes fejlődés


Tulajdonosok:Kiss László

Hajtástechnikai szakértőSipos Sándor

Jövőtervező mérnök

(Folyamat- és tervezőmérnök)


Beszéljünk konkrétumokról is:

- 8 órás munkaidő


- alkalmanként előfordulnak túlórák, de ezek fizetettek és többnyire előre láthatók


- cafetéria


- jóteljesítési jutalom és motiváció


- karriermodell


- folyamatos fejlődési lehetőségIlyen meredek helyzetek is vannak:Ez pedig a másik véglet:Pályázz gyorsan, ha

- legalább középfokú végzettséged van


- 3-5 év műszaki, szerelő tapasztalatod van


- pontos vagy és precíz


- biztonságosan és gyakorlottan vezetsz nagyvárosokban is


- jól felismered a műszaki problémákat és megoldást is tudsz rájuk keresni


- jól kommunikálsz


- felhasználói szinten értesz a számítógéphez (levelezés, táblázatok, word, CRM rendszer, nem hoznak zavarba)


Ne pályázz, ha

- nem szeretsz csapatban dolgozni


- nem akarsz utazni


- nem akarsz feladatokat megoldani


- nem szeretsz vezetni


- csak egy jobb bérért jönnél


- ha úgy gondolod, hogy félreállva, majd a többiek megoldják helyetted


Ha megbecsülésre vársz, ha unod a koszos, meleg, poros, olajos műhelyeket és szeretnél tudásodhoz méltó, korszerű munkahelyen, jó csapatban dolgozni, akkor a kapunk nyitva áll előtted Jászberényben.


A raktár JászberénybenJászberényi szereldénkAzért azt is olvasd el, hogy mi az igazi vágyunk:

- kiemelten fontos, hogy legyél nyitott a tanulásra és fejlődésre


- a munkádért vállalj felelősséget


- olyan személyiséget keresünk, aki pörgősen, aktívan kívánja tölteni a napjait, értéket előállítva


- olyan ember legyél, aki dinamikus csapatban, a közösség értékeit támogatva jelen tudsz lenni a mindennapokbanHogyan telik egy átlagos munkanapod?

Egy hétre előre tudni fogod a ritmusodat. Jól szervezettek vagyunk, ütemezzük a munkákat, tudni fogod pár nappal korábban, hogy az adott héten mikor kell korán kelned, illetve hol vár rád hosszabb munkavégzés. Előfordulhat, hogy helyben, a jászberényi műhelyben is végzel majd feladatokat, de főleg arra készülj, hogy más vállalatok, cégek telephelyén dolgozol majd.


Kisgoré (balra)Előre tudni fogod, hogy milyen feladat vár rád. Addig nem engedünk útnak, amíg nem adott meg minden információt a megrendelő, amelyre szükséged lesz a javítás vagy a telepítés elvégzéséhez. Fogjuk a kezed, vezetőd nagyon figyel arra, hogy magabiztosan teljesítsd a küldetésed.


A felszerelt szervizautóban minden előre látható szükséges gépelemet magaddal fogsz vinni, váratlan helyzetek elvétve adódnak. Nagyon pontos adatokat gyűjtünk neked, hogy felkészülhess minden kihívásra.


Biztonságos, biztosított helyszínekre küldünk, ismert megrendelőkhöz, ügyfelekhez.


A munkaidőd 8 óra, ha ezidő alatt végzel, vagy jóval korábban, akkor visszatérsz a bázisra (Jászberény Ipartelep út). Ha aznap nem látható el a feladat, akkor szállást biztosítunk neked vagy visszatérhetsz az otthonodba.


És ő a góré:Tapasztalt szerviztechnikus kollégát keresünk: azt, akire rá lehet bízni több 10M Ft-os gépeket is, aki úgy javít, hogy helyreáll a rend, aki előtt az ügyfelünk legördíti a vörös szőnyeget is, mert úgy várják, mint a megoldás, a nyugalom, a biztonság szállítóját.


Ez az, amire vágysz? Kattints ide és jelentkezz 2 perc alatt az állásra!Jó lesz, már nagyon várunk!

A Chemplex csapata