Mi a jó csapat alapja? A jó csapattagok! A jó csapat viszont mindig többet tud, mint a tagok külön-külön! A Chemplexnél ezért teszünk érte, hogy jó csapat legyünk! :)Legutóbb a Chemplex Prezi Day-en gyűltünk össze, ami nagyon vidám hangulatban telt.Felidéztük az elmúlt 15 év alatt milyen változások történtek, hogyan fejlődött a céghttps://chemplex.hu/backend/bbrand/blog/posts/update/119#. Szerencsére szép sikerek vannak mögöttünk (Nem csak a hajszálak lettek ritkábbak... 10-15 éves képeken mindenki még dús hajkoronával pózolt :D).


Sándor vicces, mégis véresen komoly prezentációjában áttekintettük az eredményeket, a jövőbeli célokat és azt is, hogy ehhez csapatszinten milyen erőfeszítésekre van szükség.MAGYARORSZÁGON MINDEN GÉP MŰKÖDJÖN!Aztán kezdődtek a játékok! Azt hinnénk, komoly mérnök embereket nem lehet erre rávenni, de mindenkinek nagyon jól állt a lazaság. Az egyik legnagyobb sikert a mutogatós játék aratta, de mindegyik fergeteges volt!A budapesti és a jászberényi munkatársak viszonylag ritkán vannak egy helyen, illetve több új munkatársat is köszönthettünk, így külön élmény, hogy milyen gyorsan egymásra hangolódtunk.
Ötletességből és humorból nem volt hiány! A nyertes csapat ajándékából pedig végül is mindannyiunkat megjutalmaztuk egy közös céges bowlingozással! Mert ha már tolod, toljad durván!


Beszámoló hamarosan! :)