Elkészítette már az idei számadását? Végiggondolta azt, hogy milyen szakmai vagy magánéleti sikerekkel gazdagodott ebben az évben? Persze, erre most semmi ideje az év végi hajrá miatt. Pedig érdemes! Javaslom, hogy szánjon magára egy órát és tervezzen! Tartson velem, segítek Önnek, hogy hogyan végezze el rövid idő alatt, hatékonyan.


Hajtástechnika 2018

Magyarországon minden gép működjön!


Meglepné, ha azt mondanám, hogy a 2017-es nagy tervemnek Ön is a része volt?

Hogyan? Pontosan úgy, hogy most itt van és olvas!


A tavalyi számadásom előtt abban a hitben ringattam magam, hogy majd dolgozom az irodámban, fogadom és teljesítem a megrendeléseket, ám arra ocsúdtam, hogy többet vagyok “terepen” és gyakrabban adok komplex műszaki megoldást, mint gépelemet.


Nagyon sok célgépépítő és termelő, fordult hozzám szakmai bizonytalanságával. Elterveztem, hogy megtalálom a módját annak, hogy átlépjem a határaimat és még több szakemberhez jussanak el a jobbító gondolataim. És lám, most Ön is olvassa a soraimat!


Az év során 10 cikket írtam Önnek: biztos vagyok abban, hogy jó ötleteket kapott tőlem és alkalmazza azokat, ezáltal a gépe eredményes és jól termelő gép lesz. Levonta a tanulságot az általam bemutatott példákból. Ön már jól tudja, hogy bizonyos esetekben hogyan járjon el és ennek igazán örülök, mert a gépet elég egyszer jól összerakni, utána már segítenek bennünket, nekünk termelnek.


Most Ön következik!


Ha nincs még a számadásra és a jövőtervezésre kialakított rutinja, tegye azt, amit én szoktam. Akár egy óra elég is lehet. Keressen egy nyugalmas helyet ahol a gondolataival kettesben maradhat! Fontos, hogy lépjen ki a megszokott környezetéből, menjen el otthonról, az irodából! Bárhova. Én általában kiülök egy vadlesre vagy kisétálok egy tópartra, jól beöltözve egy nagy termosz teával felszerelkezve. A természet nyugalma segít abban is, hogy a halkan motoszkáló gondolatait is meghallja. Készítsen elő egy füzetet, amelybe jegyzetelhet és amit a továbbiakban erre a célra használ majd.


Haladjon hónapról hónapra, gondolja át, hogy melyikben mi történt a pályáján és a magánéletében. Értékeljen, hozzon döntéseket, tartson brainstormingot: gyűjtse össze legjobb ötleteit, terveit, amellyel nekivághat egy legendásabb évnek, még akkor is, ha ezzel is nagyon elégedett. Ugye, sosem adjuk alább?


Sikeres, céltudatos és szorgos évet kívánok Önnek! Magamnak pedig; hogy elérjem azt, hogy Magyarország minden gépe működjön - én majd akkor dőlök hátra.Hajtástechnika webáruház


Ha hajtástechnikai kérdésében elakadt, örömmel segítek! Írjon nekem a hajtomuszakerto@chemplex.hu címre. Én olvasom.Ennyi nem elég! Legyen otthon a hajtástechnikában!

A hajtástechnikai szakértői sorozatom korábbi részei

Kattintson a címre!

Legyen résen, mert most teljesen összezavarom!

A fesztivál legjobb nője

Úgy kell az AC-fék a villanymotornak, mint az agyunknak egy jó ásítás

Bepillantás a hajtástechnika jövőjébe

Mit tenne, ha látná, hogy autója billeg a szerviz emelőjén?

Régi villanymotor, új frekvenciaváltóval

A kúpkerekesen nem fog ki semmi

Használjunk bátrabban kúpkerekes hajtóművet!

A megfelelő hajtómű kiválasztásának lépéseiről

Hol van igazán elemében a csigahajtómű?

A csigahajtómű alkalmazásainak lehetőségeiről és korlátairól:

Hogyan törjük össze a csigahajtóművet pár nap alatt?