Írunk, olvasunk, látunk, megélünk ezt-azt, amit jó megosztani szakmabeliekkel. Csatlakozzon ebbe a hálóba, olvasgasson, böngésszen anyagaink között! Meglátja, jó kikapcsolódás lesz!


Hajtómű, villanymotor minden mennyiségben, és ez még csak a kezdet!

Kedves Olvasónk!

*** Olvasta már szakcikkemet a Techmonitor felületén? A fékes motor hasznáról szóló írásért kattintson ide!

** Beszámoltunk az ACHEMÁRÓL: vajon Ön nyerhet azzal, ha üzleti partnere előtt magabiztosan beszél egy világszínvonalú rendezvényről? Szerintünk eléggé esélyes, ezért ezt ne hagyja ki!


Hajtómű és villanymotor a Facebookon!

*** Ezzel, hogy eljutottunk az Achema szakkiállításra, hosszú évek nagy tervét valósítottuk meg: a facebook segítségével mutattuk meg a legmegkapóbb látnivalókat. ...De nem saját magunknak készítettünk emlékkönyvet, hanem azt szeretnénk, hogy Ön a képek után hátradőljön és úgy érezze, hogy valami pluszt kapott. Ha még nincs a követőink között, csatlakozzon hozzánk! Hajtson rá a hajtóműves trendekre és ne sajnálja az időt arra, hogy olykor belekattint egy-két érdekességbe: www.facebook.com/chemplexkft
Ebben a posztban a 3D nyomtatás lenyűgöző terméke: kattintson ide
Egy mutatós porszállító berendezés:a kép ide kattintva tekinthető meg.


Prezentáció - lineáris technika

*** Kattintson ide, ha még nem látta a legújabb prezentációnkat, Ön is meglepődik, mi mindent tudhat meg pár perc alatt a lineáris mozgatásról.


Blogposztok hajtómű és villanymotor témában

*** Útjára indítottunk egy új blog-sorozatot, a Koktélt. Szórakoztató, tudományos, ugyanakkor könnyed és érdekes olvasmányokat kínál. Ez az írás a sorozat bevezetője: http://blog.chemplex.hu/nagy-faba-vagtuk-a-fejszen...

Olyan történetekkel, információkkal találkozhat posztjainkban, amelyekkel utoljára talán az alma materben foglalkozott, ha egyáltalán… de biztosan okozunk még Önnek is meglepetést. Ami fontos, hogy mind az általános, mind a szakmai műveltségét pallérozhatja, hiszen azért kutatunk, hogy Ön olvassa őket, váljon függővé és sziporkázza a jó kis sztorikat akár vendégei szórakoztatása közben, mert erre is alkalmasak.

Ez már az első hajtóművekkel foglalkozik: http://blog.chemplex.hu/koktel-az-egyiptomi-termes

Itt elgondolkozhat azon, mi lenne most velünk az ókor bölcsei nélkül: http://blog.chemplex.hu/koktel-bolcsek-hajtomuve

És egy kis kánikulás-fröccsözős. Nem ilyen egyszerű! Ön vajon tudja feladványunk megfejtését? http://blog.chemplex.hu/koktel-vorosmarty-jedlik-e...

Ugye valóban érdekesnek és hasznosnak találja ezeket? Kövessen minket és nem hagyjuk ki ebből!


Youtube csatornánk

*** A Youtube ajtaját is berúgtuk. Nézze meg, hogyan, kikkel dolgozunk mi:

Itt összeszerelt hajtóművet és villanymotort tesztelünk:

és mini keverőgépet tervezünk:

Ezek után mutassa meg nekünk, amit Ön készít! Erre is kiválóan alkalmas a Facebook! És higgye el, minket is érdekel! Mert mi is nyitottak vagyunk és szeretünk tanulni, épp úgy, mint Ön – különben nem tartana itt az olvasásban. Hm. :-)


***Ne feledje, hogy hamarosan eljön az augusztus 28., amikor beszállító gyáraink újra kaput nyitnak, tehát visszatérnek a nyári szabadságról: újra korlátlanul elérhető lesz az összes villanymotor és hajtómű - akár raktárról! Érdeklődjön kollégáinknál!


Büszkék vagyunk a figyelmére és kíváncsiak vagyunk Önre!
Várjuk oldalainkon, lazítson és legyen Ön is interaktív, vegye fel a korszerű kommunikáció ritmusát!


Üdvözlettel:

Kiss László és a Chemplex csapata