Ön gépeket gyárt?

Fajsúlyos ötlet: csempésszen egy kis fűszert a termékeibe, ettől még kelendőbbek lesznek! A hajtómű festése csak egy lépés a sok közül, ami ahhoz vezet, hogy egyedivé, mutatósabbá tegye az épített gépet. További ötletek után kutatva a kis befektetést igénylő megoldásoktól a formatervezésig is elmehetünk. Ez utóbbi fölösleges, hacsak nem szándékozunk az autópiacon robbantani… De van, amit érdemes megfontolni!


A hello-effektusról egy gyártósor kapcsánPartnerüzemeink látogatásakor az egyes gépsorokról messziről meg lehet állapítani, hogy német, olasz vagy távol-keleti, netán magyar gyártmányúak. Érdekes, hogy ezeknek a gyártóknak mást-mást jelent az igényesség, vagy a stílus. Az említett gépek kivétel nélkül megfelelnek az elsődleges funkciójuknak, kiválóan végzik a rájuk bízott technológiai feladatot, de mégsem ugyanaz a kép megy át róluk és ez kizárólag a részleteken, a finomításon múlik.

A porszállítóról a képet egy nemzetközi kiállításon készítettük. Ezer apró részletre figyeltek, gondosan válogatták össze a csavarokat, az elemeket. Feliratoztak, nevesítettek. Messziről látszik a gyártó neve.


A tervezőmérnök stílusa - a gép névjegye


A túlzást félretéve arra biztatjuk, hogy hagyjon kézjegyet, stílusjegyet a gépen. Kis befektetéssel, apróságokkal egyedi hangulatú gépet adhat át: használjon bátran színeket, apró alkatrészeket, amelyeket az Ön vállalkozása számára gyártottak. (Egyedi fejkialakítású csavarok, szokatlan mintájú, vagy színű burkolólemezek, táblák, matricák.) Szép borításokkal, nemesacél részletekkel egyértelműen azonosítható a gép alkotója.


Nézze csak! Nem újdonság:

Látja, régen is tudták, hogy az egyedi gépelem az maga a névjegy. Ugye Ön is találkozott már olyan közleményekkel, amelyben a neves gyártó felhívja a figyelmet azokra a dolgokra, amik segítik másolattól való megkülönböztetést? Mi is sokszor hangsúlyozzuk, hogy nem minden kék hajtómű Motovario és nem minden Motovario hajtómű kék… meg kell nézni a többi részletet is!


Inspiráltuk Önt?


- Igen, jó ötletnek tartom.

- Nem fogok ezzel vacakolni, a funkció a lényeg.

Hajtómű és villanymotor választék egy kattintásnyira!

Villanymotorok a Chemplex kínálatában:

Egyfázisú villanymotor

Háromfázisú villanymotor

Fékkel ellátott villanymotor

Hajtómű kínálatunk