Egy barátom azzal keresett meg, hogy találkoznunk kell, mert elutazik pár hétre. Elmesélte, hogy nagy kihívás elé állította magát: meg fog mászni egy csúcsot a Himaláján. Döbbenten, de lenyűgözve hallgattam a történetet. Csodáltam őt a bátorságáért, a bizalomért, amit azoknak az embereknek adott, akikkel aztán belevágott az életveszélyes kalandba.


Noha a két próbatétel (a hegymászás és a cégvezetés) össze sem hasonlítható, laikusként azt merem hinni, hogy az alapjaik megegyeznek: a kitűzött célt csak nagy erőfeszítésekkel és szoros összefogással lehet elérni.

Amikor erre a felfedezésre jutottam, hirtelen büszke lettem magamra, a kollégáimra, és örömmel tölt el, hogy összeállt a csapat, akikkel jó együtt mászni és gyakorlatilag bárhová el merünk indulni, hogy kitűzzük a zászlót.


Ez az igazi win-win: Ön, aki szintén hegymenetben van, mindig számíthat ránk!


2016 - A növekedés és az innováció éve

Az elmúlt év kemény munkáját a számok igazolják: az árbevételünk több, mint 20%-kal nőtt. Elégedett vagyok, elégedett a csapatom is. Csak viszonyításképpen: az elégedettségünkhöz 140 tonna árut kellett megmozgatni.

Ügyfeleink tudják, amit Ön is: hogy nálunk működik a webáruház, tőlünk megérkezik a szakmai válasz, az Exkluzív Chemplex 3M garancia nem fikció, hogy odafigyelünk, hogy meghallgatjuk, hogy a javaslataink működnek és még sorolhatnám.


Vége a hosszadalmas várakozásoknak! Mi az a MAC?

Ez a legfontosabb hírem Önnek, kiváltképp ha célgépépítő, vagy célgépeivel termelő szakember, aki rendszeresen használ kúpkerekes-, homlokkerekes- és lapos hajtóműveket. Januártól ezeknek a hajtóműveknek számos kivitelét helyben szereljük össze, azaz a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül képesek vagyunk előállítani és eljuttatni a beszerelés helyszínére.

Jászberényi csapatunk MAC minősítést érdemelt ki, azaz Motovario Assembly Center lettünk. Az Ön helyében most írnék egy jegyzetet annak a kollégának, aki a hajtóművek beszerzésével foglalkozik!

Itt készülnek a hajtóművek.

Mindent nem leplezek le, de ilyen szép színes a szerelőhelyszín.


Raktárról indul az eszköz

Törekszünk arra, hogy felkészülten várjuk Önt. Csigahajtóművek, villanymotorok, frekvenciaváltók indulásra készen, a legrövidebb úton a webshopból. http://chemplex.hu/webshop/


Díjnyertes képünk a tavalyi raktári munkáról #afwd2016A leggyorsabb út: a webshop

Webáruházunk egyszerű és megbízható: nagy előnye, hogy minden információ egy helyen van, nincs időhöz kötve a használata, naprakész, jól látható, hogy mi az, ami azonnal elérhető, illetve mi az, aminek átfutási ideje van. Megrendelését azonnal, akár az éjszakai műszakból leadhatja! Kollégáink már másnap reggel csomagolják és küldik Önnek a szükséges eszközt. http://chemplex.hu/webshop/


Mi vár ránk 2017-ben?

Részemről azon leszek, hogy megismerjem az Ön igényeit, szakmai problémáit, hogy az általam használt csatornákon keresztül támogatni tudjam Önt. Találja meg az Önnek szóló hangot!


    • Próbálja ki Facebook oldalunkat! Könnyedebb hangvitelű fórum, ugyanakkor itt minden szakmai cikket, információt közzé teszünk. Kövessen minket! https://www.facebook.com/chemplexkft/
    • Blogbejegyzéseinket itt találja: http://chemplex.hu/blog
    • Bátorítom Önt arra, hogy tegye azt amit eddig: keressen, hívjon, írja meg nekem a kérdéseit, a szakmai dilemmáit, mert így formáljuk közösen ezt a céget az Ön segítőjévé. A hajtomuszakerto@chemplex.hu címen várom a levelét.


Ön hogyan értékeli az elmúlt üzleti évét?

Kattintson a megfelelő válaszra!

Összességében elégedett vagyok az elmúlt évvel.

Keményen dolgoztunk, de lehetett volna jobb is.


Köszönöm a figyelmét! Sok sikert és jó eredményeket kívánok Önnek!


kiss_laszlo_blog_nyito.jpg

Kiss László

az Ön hajtástechnikai szakértője

Szívesen olvasnék én is az Ön sikereiről, terveiről, vagy fejlesztéseiről. Írjon nekem! hajtomuszakerto@chemplex.hu