Az megvan, amikor ügyfélként minden kérdésedre, igényedre, elvárásodra megkapod a választ, ott a szakmai segítség, de még a lehetséges kívánságaid is meghallgatásra találnak? Nem hiszed, hogy ilyen létezik, főleg ipari fogaskerekes hajtóművekkel, hajtóműves villanymotorokkal kapcsolatban? Akkor itt van 5 indok, hogy miért velünk jársz a legjobban!

Milyen igények merülnek fel egy ilyen rendelésnél?


1. Nagyon rövid időn belül kell a hajtóműves villanymotor!

A legtöbbször heteket kell várni a gépelemek beszerzésére… kivéve nálunk!

Töltsd ki ajánlatkérőnket 2 perc alatt, 24 órán belül ajánlatot adunk és nagyon rövid időn belül szállítunk!

Próbáld ki!


Az iparihajtomu.hu oldalon keresztül adhatod meg a hajtóműved/a hajtóműves motorod

adatait. Ha nagyon sürgősen szükséged van az eszközre, a kérésedet írd meg kollégánknak, aki nagy valószínűséggel tud neked segíteni abban, hogy a hajtóműved mielőbb nálad legyen.


Csapatunk gyors, hatékony és ütőképes, ha gyors megoldásra van szükség!2. Megfelelő műszaki felkészültség

A jászberényi Motovario Hajtómű Összeszerelő Központunkban az összeszerelés helyben történik. A Chemplex szakemberei végzik a csúcskategóriás Motovario kúpkerekes-, homlokerekes- és lapos hajtóműveinek készre gyártását és a villanymotorral való összeszerelését.

Központunk egyben készáru raktár is, így a legtöbb műszaki elvárásra fel van készülve, alumínium- és öntöttvasházas kivitelekkel és speciális környezeti igénybevételnek megfelelő hajtóművekkel is rendelkezünk.

Motovario homlokkerekes hajtóműves villanymotor


Kattints a képre a homlokkerekes hajtómű katalógusért!


Motovario kúpkerekes hajtóműves villanymotor


Kattints a képre a kúpkerekes hajtómű katalógusért!


Motovario lapos (felfűzhető) hajtóműves villanymotor


Kattints a képre a lapos hajtómű katalógusért!


3. Kifogástalan minőség

Rendelkezünk a Motovario Assembly Centre (MAC) minősítéssel, melyet csak néhány üzem birtokol az egész világon. A cég teljes szakembergárdája a Motovario székhelyén képezte magát, első bemutatódarabok összeszerelése után a Chemplex kiváló minősítést kapott a Motovario minőségi ellenőreitől.

Mi vagyunk az első olyan MAC üzem, ahol nem volt szükség utólagos pontosításra az auditálást követően.

A Te hajtóműves villanymotorodat is ilyen gondoskodással állítjuk elő - pont a gépednek megfelelően!4. Minőségi garancia

Minőségi garancia 12+12 hónapon át!


Ilyen szakmai háttérrel bátran vállaljuk a 12+12 hónap garanciát, a gyári 12 hónap mellett további +12 hónap garanciát nyújtunk a Chemplex MOTOVARIO hajtóművekhez és a hozzájuk szállított villanymotorokhoz.


5. Garantáljuk, hogy az optimális teljesítményű és beépíthetőségű hajtóművet/hajtóműves villanymotort kapd!

Csak meg kell kérdezned Kiss Lászlót, az ország legkeresettebb hajtómű szakértőjét (hajtomuszakerto@chemplex.hu). Ez a lehetőség díjmentes! Sem gyengébb, sem kihasználatlanul nagyobb hajtóművet nem szeretnénk kiadni. A cél, hogy a megfelelő méretű és beépíthetőségű alkalmazást szerezd be. Bármilyen kérdés felmerül, rendelkezésedre állunk! És egészen biztosak vagyunk abban, hogy nálunk több hajtóműves villanymotort még emberfia nem látott!

Olvass tovább hajtástechnikai témában!
Kattints itt a listában a cikk címére, vagy ugorj a Chemplex hajtástechnikai blog nyitóoldalára: https://chemplex.hu/blog


Fogaskerekes ipari hajtómű összeszerelő központ lettünk

A fesztivál legjobb nője

A kúpkerekesen nem fog ki semmi

Használjunk bátrabban kúpkerekes hajtóművet!

6+1 lépés télen, amit sikeres termelők nem hagynak ki