Ne veszíts milliókat! Nagy Miklós termelésvezető kollégám segítségével szeretném megosztani ezt a fontos üzentet az öntöttvasházas hajtóműveink beépítési pozíciójáról, mert sokba kerül, ha nem veszed figyelembe.

A beépítési pozíciót már a megrendeléskor tisztázzuk veled és nem véletlenül! Minden pozíció más dugó lehelyezést kíván: máshová kerülnek a záródugók, a szintjelző dugók és máshová a légző dugó.


Ha a megrendeléskor adott pozíciót adtál meg, és mi az alapján készítettük elő számodra a hajtóművet, később mégis másik beépítési pozícióban szeretnéd a gépedbe szerelni, akkor vigyázz, mert nem elég a dugókat áthelyezni! Az olajmennyiség pozíciótól függően, szintén eltérő! Nagy Miki azt is bemutatja, miért fontos ez:


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }


A beépítési pozíciót megrendelés előtt pontosan meg kell határozni, ha ez mégis változik, egyeztess velünk, nehogy úgy járj, mint a videóban bemutatott pórul járt ügyfelünk. Minden esetben segítünk és gyorsan reagálunk!


Add meg a pontos igényeid, 24 órán belül jelentkezünk a szakértői ajánlattal: