Ipari beszerzéseknél, a nagy értékű rendelés miatt, magas a rizikófaktor. Ezt küszöböltük ki számodra! Összeraktunk egy olyan folyamatot, amivel gyors és mégis pontos, megbízható rendelés adható le.


Tiszta lappal játszunk! Gyorsan megadjuk a választ, részünkről mi vállalható és milyen határidővel, ha ez számodra is megfelelő, akkor lépünk tovább.


Itt tudod kitölteni az ajánlatkérőt:


Orsós emelőt szeretnék!


Lineáris aktuátort/tolómotort szeretnék!


Az ajánlatkérési folyamat kétlépcsős. Az űrlap beküldése után, maximum 2 munkanapon belül küldünk egy informatív ajánlatot. Ha tetszik az ajánlatunk, csak kattints a benne található linkre és kérésed tovább pontosíthatod. Két munkanapon belül pedig küldjük a finomított árajánlatot!


Kérdésed merült fel az ajánlatkérő űrlap kitöltésével kapcsolatban?

Ebben a videóban részletesen bemutatjuk az orsósemelő/golyósorsós emelő rendelésének menetét:Ebben a videóben pedig a tolómotor/lineáris aktuátor rendelését részletezzük:Ezzel a folyamattal biztosítjuk számodra, hogy a megfelelő ipari lineáris mozgatási egység kerüljön hozzád, a lehető legrövidebb időn belül.

Ipari és félipari berendezések rendelésénél nem lehet csak úgy rizikózni, ezért fogad nálunk letisztult folyamat és pontos igényfelmérés!


Nézd meg, még milyen lineáris eszközöket lehet nálunk beszerezni!


www.chemplex.hu/linearis-mozgas


Még egy dolog! Háztartási alkalmazásra, egy-két darab kisebb orsósemelő rendelésére a Chemplexnél nincs lehetőség. Mi vagyunk viszont a partnered, ha nagy teljesítményű alkalmazást keresel, vagy kisebb teljesítményűt, de nagy tételben.


Reméljük, tudtunk segíteni!


Kapás Gergely és a Chemplex csapata


További cikkek lineáris mozgással kapcsolatban:

Kattints a címre!

Te élvezed, amit csinálsz?

Orsósemelő kellene, de melyik? Gyorsan, jó döntést!

Mit tenne, ha látná, hogy billeg az autója a szerviz emelőjén?