És segíti az Ön tájékozódását!


„Nagyon szép a grafikája, ritkán lehet találkozni ilyen letisztult, esztétikus anyaggal.”
A Média Press projektmenedzsere, Zubály Zita írta a fogadásakor.Talán Ön is szívesen tájékozódik a szakmáját érintő kérdésekről kézzel is fogható, lapozható katalógusokból, hiszen gyakorlati szakemberként nem ül folyton az internet közelében. A katalógus elvihető, megőrizhető, lefűzhető… stb, hogy előnyeit és hasznait kiemeljük.


Épp ezért, hogy segítsük offline tájékozódását is, - az online felfrissülésünket követően - 2014 végén megerősítettük a Chemplex offline pozícióját is: több magazinban hírt adtunk magunkról, illetve új katalógusokat és bemutatkozó anyagokat készítettünk.


Ezzel a lendülettel jelent meg a Motovario hajtómű kínálatát felvonultató kiadvány és a Servomech - Linearmech ipari és félipari elektromos munkahengereit bemutató prospektus.


Chemplex hajtómű katalógus (pdf)
Chemplex aktuátor katalógus (pdf)


Mindkettőből teljes körű szakmai tájékoztatást kaphat a termékek paramétereiről és megkönnyítheti választásait, hiszen végre egy helyen tájékozódhat az összes termékről.


A katalógusok a gépészeti szakemberek igényét figyelembe véve, modern grafikával, elegáns és légies külsejükkel tökéletesen tükrözik a Chemplex piaci magatartását is: letisztult minőséget nyújtunk, lényegre törően és sallangmentesen.


Lapozza át anyagainkat Ön is és ossza meg velünk véleményét!


Előkészületben a Chemplex hajtómű üzletág teljes termékpalettáját bemutató generál prospektus, a Servomech golyósorsós emelők összefoglalója és a keverőmű tervező és gyártó üzletág bemutatkozó anyaga.


Ismerje meg online kínálatunkat is – a Motovario hajtómű webshop