Robbanásveszélyes környezet? Légmotoros keverő IBC tartályon

MEGLÉVŐ TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE KÖNNYEDÉN

Vegyiparban, Gyógyszeriparban, Robbanásveszélyes üzemben

Egy gyógyszergyárban üzemi technológiai fejlesztéseket végeztünk, ennek a technológiai fejlesztésnek az egyik elemeként terveztünk és gyártottunk légmotoros keverőberendezéseket.

Mikor válassz légmotoros vagy pneumatikus motoros keverőberendezést?

Gyors, biztonságos és praktikus

A pneumatikus keverők nagy előnye, hogy gyorsan termelésbe állíthatók, ha van kiépített sűrített levegő rendszer az üzemben.

Egy berendezéssel többféle közeget keverhetsz, mert a forgatási nyomatékot és a fordulatszám szabályzást a rendszeren belül végezheted. Ha elkészültél egy sarzzsal, gyakorlatilag egy alapos keverőszár tisztítás, és keverheted a következő tartály tartalmát. ~1000 1/perc fordulatszámon 0,1 kW – 4 kW teljesítmény tartományban gondolkodhatsz.

Görgess lejjebb és nézd meg a videót!

Milyen feltételek kellenek a légmotor működtetéséhez?

Sűrített levegő és ennyi. A keverési folyamathoz nincs szükség elektromos áramra az üzemi területen, ezzel egy másik veszélyforrást is kiiktatsz, nem csak a robbanásveszélyt. A fordulatszám változtatását a rendszerbe intergrált fojtószelep biztosítja, ezért külső fordulatszám szabályozásról sem kell gondoskodnod.

Jó, ha van targoncád: maga a készülék könnyű, de targoncával biztonságosan emelheted, tisztíthatod és áthelyezheted a következő tartályba.

Gondolnád, hogy rém hangos lesz az üzem…

Hallgasd meg a videóban! A hangtompító kipufogó meglehetősen elviselhetővé és visszafogottá teszi a berendezést, még akkor is, ha 5-10 ilyen keverő dolgozik egymás mellett.

Hogy néz ki egy légmotoros keverőberendezés?

  • Könnyű, kompakt, elegáns, egyszerűen kezelhető.
  • Van a pneumatikus szelep, amelybe a levegőt csatlakoztatod.
  • Levegő előkészítő rendszer, ami gondoskodik a tiszta, páramentes levegőről.
  • Nyomásszabályzó, amivel a nyomatékot szabályozod – minél nagyobb viszkozitású a közeg, annál nagyobb nyomatékkal dolgozol.
  • Fojtószelep, amellyel a sűrített levegő áramlását intenzívebbre vagy mérsékeltebbre állíthatod, ezzel magasabb vagy alacsonyabb keverési fordulatszámot érhetsz el.
  • Motor, ami direktben hajtja meg a keverőelemet.

A villán a légmotoros IBC keverő és igen, az ott a kezem.

Az pedig a lábam, de a keverőre koncentrálj: nagyon kecses, ahogy láthatod.

Megtérül?

Nézd, egyetlen keverőberendezés használható több termék kikeveréséhez, akár egymás után, tartályról tartályra helyezve. A kezelése egyszerű, gyakorlatilag egy tízéves gyerek is tudja használni, és ami jó hír, el sem tudja rontani.

Sosem ég le a motor, nem kell hozzá áram, nem kell frekvenciaváltó sem – így különös szakmai segítség nélkül, azonnal bevetheted, amint kicsomagolod. Szép és tiszta lesz az üzemed, jó lesz ránézni. És két év garanciát is adunk.

De na tapogatózzunk a sötétben: számoljuk ki tételesen! Kérj ajánlatot itt:

A videóban részletesen is megmutatom a használatát. Ha robbanásbiztos, kompakt keverőt szeretnél, keress bátran!

Hasonló tartalmak

Próbáld ki a webshopot!
Kérj egyedi árajánlatot!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36 1 347 0682