Meglévő technológia fejlesztése könnyedén

Vegyiparban, Gyógyszeriparban, Robbanásveszélyes üzemben

Egy gyógyszergyárban üzemi technológiai fejlesztéseket végeztünk, ennek a technológiai fejlesztésnek az egyik elemeként terveztünk és gyártottunk légmotoros keverőberendezéseket.


Mikor válassz légmotoros vagy pneumatikus motoros keverőberendezést?

Gyors, biztonságos és praktikus


A pneumatikus keverők nagy előnye, hogy gyorsan termelésbe állíthatók, ha van kiépített sűrített levegő rendszer az üzemben.


Egy berendezéssel többféle közeget keverhetsz, mert a forgatási nyomatékot és a fordulatszám szabályzást a rendszeren belül végezheted. Ha elkészültél egy sarzzsal, gyakorlatilag egy alapos keverőszár tisztítás, és keverheted a következő tartály tartalmát. ~1000 1/perc fordulatszámon 0,1 kW - 4 kW teljesítmény tartományban gondolkodhatsz.


Görgess lejjebb és nézd meg a videót!


Milyen feltételek kellenek a légmotor működtetéséhez?

Sűrített levegő és ennyi. A keverési folyamathoz nincs szükség elektromos áramra az üzemi területen, ezzel egy másik veszélyforrást is kiiktatsz, nem csak a robbanásveszélyt. A fordulatszám változtatását a rendszerbe intergrált fojtószelep biztosítja, ezért külső fordulatszám szabályozásról sem kell gondoskodnod.


Jó, ha van targoncád: maga a készülék könnyű, de targoncával biztonságosan emelheted, tisztíthatod és áthelyezheted a következő tartályba.


Gondolnád, hogy rém hangos lesz az üzem…


Hallgasd meg a videóban! A hangtompító kipufogó meglehetősen elviselhetővé és visszafogottá teszi a berendezést, még akkor is, ha 5-10 ilyen keverő dolgozik egymás mellett.


Hogy néz ki egy légmotoros keverőberendezés?

  • Könnyű, kompakt, elegáns, egyszerűen kezelhető.
  • Van a pneumatikus szelep, amelybe a levegőt csatlakoztatod.
  • Levegő előkészítő rendszer, ami gondoskodik a tiszta, páramentes levegőről.
  • Nyomásszabályzó, amivel a nyomatékot szabályozod - minél nagyobb viszkozitású a közeg, annál nagyobb nyomatékkal dolgozol.
  • Fojtószelep, amellyel a sűrített levegő áramlását intenzívebbre vagy mérsékeltebbre állíthatod, ezzel magasabb vagy alacsonyabb keverési fordulatszámot érhetsz el.
  • Motor, ami direktben hajtja meg a keverőelemet.


A villán a légmotoros IBC keverő és igen, az ott a kezem.Az pedig a lábam, de a keverőre koncentrálj: nagyon kecses, ahogy láthatod.Megtérül?

Nézd, egyetlen keverőberendezés használható több termék kikeveréséhez, akár egymás után, tartályról tartályra helyezve. A kezelése egyszerű, gyakorlatilag egy tízéves gyerek is tudja használni, és ami jó hír, el sem tudja rontani.


Sosem ég le a motor, nem kell hozzá áram, nem kell frekvenciaváltó sem - így különös szakmai segítség nélkül, azonnal bevetheted, amint kicsomagolod. Szép és tiszta lesz az üzemed, jó lesz ránézni. És két év garanciát is adunk.


De na tapogatózzunk a sötétben: számoljuk ki tételesen! Kérj ajánlatot itt:A videóban részletesen is megmutatom a használatát. Ha robbanásbiztos, kompakt keverőt szeretnél, keress bátran!Érdekelnek további keverőgépek, technológiák?

Kattints a címre!

Aranyásás az elmúlt 20 évből

Disszolver keverő saját tartállyal - Nézd meg működés közben!

Gyártsunk minnél több fertőtlenítőszert! - Mi adunk hozzá gépet!

Elnézést, Uram, Ön ínyenc vagy beéri instant levessel is?

Disszolvertárcsás keverőgép - Mikor használd? Hogy működik?

Ha már tolod, toljad durván!