Miért szeretnél te is egy Chemplex Kurírt? Mert az olvasásával minőségi időt adsz magadnak, úgy, hogy közben tanulsz is, vagy éppen a benne talált információkkal segíted hozzá magad a szakmai sikereidhez. És még? Ez nem csupán egy újság, ha egy területen mélyebbre akarsz menni, szkenneld be a QR-kódot és azonnali ott a válasz a felmerülő kérdésekre, akár oktató videók, akár terméktájékoztató formájában. És még? Szórakoztató, sőt egy célgépépítőknek szóló rejtvényt is találsz benne, amit neked késztettünk. Igen, mi. :) Lássuk, beküldöd a megfejtést?Azt akarjuk, hogy magabiztos legyél a munkádban! Tudd, hogy mikor fordulhatsz hozzánk, sőt mikor hozzánk fordulj, mert már jól tudod, hogy magasan tartjuk a lécet, hiszen ismersz minket. Egy olyan kiadványt akartunk kiadni a kezünk közül, ami nem egy hagyományos újság, hanem ravasz átmenettel egyesíti az online és offline tartalmakat és így még több információt adunk a kezedbe.


Ezért lehet az, hogy egy kattintással máris megnézheted a frekvenciaváltó programozását vagy a csigahajtómű kiegészítők összeszerelését. Ha további terméktájékoztatóra van szükséged, akkor sem kell külön keresgetned, csak legyen közelben a mobilod. Sőt! Ki is ollózhatod azt a QR-kódot, amire a jövőben szükséged lehet és tűzd ki a faladra!


Mi a helyzet a cikkekkel? Nem fogsz unatkozni, ahogy vézércikkből is látszik, hogy benne vagy te is!A célunk, hogy egy szórakoztató, mégis tömény információval megszórt szakmai anyagot adjunk a kezedbe. Nem csak hajtástechnikával, hanem folyadék és porkezeléssel kapcsolatban is olvashatsz, így akár villanymotor érdekel, akár nagy hajtások, de még ha tejes technológiai folyamat megvalósításához keresel kivitelezőt - érdemes belenézned!


Hol találod meg? A következő Techmonitor bizonyos számaiban, egyes webshopon keresztül rendelt termékeink mellett, illetve ha kéred tőlünk az online@chemplex.hu email címen!