A múlt héten csak egy kis ízelítőt adtam, most egy kicsit hosszabb filmet mutatok arról, hogy mit bír az új, csúcskategóriás Motovario frekvenciaváltónk. Tény, hogy nem férünk a bőrünkbe és mindent tesztelünk, de ezeket a teszteket sosem mutattuk meg. Készen áll?


Vajon túléli a frekvenciaváltó? A por sok bosszúságot tud okozni a legtöbb ipari környezetben.

Mindig arra kérem ügyfeleimet, hogy ápolják, védjék a gépelemeiket, gondoskodjanak a megfelelő takarásról, hogy azok hosszú távon, jól működjenek. Lényeges, hogy olyan forrásból lássa el a gépeit, ahol nem csak papíron garantálják a biztonságos használatot. Mi minden hajtástechnikai eszközt szigorú tesztelés után adunk ügyfeleink kezébe. Ebből a videósorozatból kiderül, hogy tudjuk-e tartani, amit ígérünk? Jól látja, a kollégám éppen agyonporozza a frekvenciaváltónkat, mert azt állítjuk, hogy IP66-os védettsége garantálja, hogy bírja a port (is).


Mit gondol, mi lesz ennek a vége?

Ezt is megosztom Önnel - de csak a jövő heti filmrészlet után.

Most csak kattintson a képre... és a YouTube-on iratkozzon fel a csatornánkra, ezzel folyamatosan értesülhet új videóinkról. Nézzen szét jobban, érdemes!


Mi ez a frekvenciaváltó? Mire jó? Írtam róla korábban itt: ebben a blogbejegyzésben.
Hogyan iratkozhat fel a YouTube csatornánkra?

Feliratkozáshoz vigye a kurzort a kép fölé és kattintson rá! A kép alján, jobbra található YouTube logóra is kattintson! Az újonnan megnyíló ablakban a film alatt megjelenik egy piros "feliratkozás" gomb. Ha ide kattint, készen is vagyunk. A csatornán további filmek várják frekvenciaváltó és egyéb hajtástechnikai témában.


Megnézné a Motovario IP66 védettségű frekvenciaváltókat a webshopban? A narancssárga gomb egyenesen odaviszi.


IP66 védettségű Motovario frekvenciaváltó a webshopban