Orsósemelőre van szükséged, de melyik lenne a legalkalmasabb? Itt a megoldás, hogy gyorsan, jó döntést tudj hozni!


Mindannyian szeretünk alapos és megfontolt döntést hozni, hát még szakmai kérdésekben! A sok utánajárás viszont sok időt igényel… de ezt az időt most megtakaríthatod! Minden szükséges paramétert - összehasonlítható módon - megtalálsz letölthető kiadványunkban az orsósemelőkről, hogy magabiztos döntést hozhass a tökéletes megoldáshoz.


Hatékony emelésre van szükség, de melyik orsósemelő a megfelelő?


A célunk az, hogy megkönnyítsük a szakmai döntéseket, és ennek érdekében a kiadványban egy helyen látható minden fontos információ a Servomech orsósemelő, golyósoros emelő és golyósoros tengely palettájáról.


Kattints a képre és töltsd le a kiadványt!


A prospektusban konkrétan definiálva megtalálható, mire alkalmas az orsósemelő, trapézmenetes orsósemelő, golyósorsós emelő. Az eszközökhöz pontosan fel van tüntetve milyen hatásfokú, mekkora sebesség megtételére és mekkora teher emelésre fejlesztették ki. Táblázatos formában könnyen átlátható az orsóátmérő, haladási sebesség maximuma és a ciklusidő.


Minden igényre találok megoldást?


A sorozatok széleskörűen fedik le az ipari igényeket, így találunk olyan orsósemelőt, amely gigantikus terhet képes emelni vagy olyan golyósoros modellt, ami szupergyors, kifejezetten szervo meghajtású rendszerekhez tervezett.


Ajánlatot kérek orsósemelőre!


Bármilyen speciális igény felmerül, kérd szakértőnk segítségét! A konkrét kiválasztásban is szívesen segítünk!


Tudj meg még többet az orsósemelőkről!


Még egy dolog! Mi vagyunk a beszállítód, ha nagyméretű lineáris hajtásokban, szériagyártásban gondolkodsz. Nem mi vagyunk azonban, ha háztartási alkalmazásra keresel megoldást (pl.: kapunyitók, pinceajtó emelő stb.). Erre vannak nagyszerű szakemberek. Mi a nagyobb teljesítményű berendezésekben tudunk segítségedre lenni, ebben viszont megbízhatóan számíthatsz ránk!