Hogy érzik magukat a kollégák a Chemplexnél? Lehet nagy szavakkal dobálózni, de minket a valóság érdekelt, és egyébként is a hatékonyság és az egyértelműség hívei vagyunk. Így inkább konkrétan megkérdeztük!


Mit mutatnak az adatok?

A kérdőív anonim volt, így a kényszerválaszok kizárva :) Persze egyébként is azt valljuk, hogy nem feltétlen az a baj, ha gond van, inkább az, ha nem javítunk rajta. Így a nyílt vélemény vállalás támogatott.


1. Nézzük a hangulatot!

Hogy érzed magad a csapatban? (Értékelés 1-5-ig, az 5 a nagyon jó)


Az a munkahely, ahol a kollégák többsége kiválóan, vagy jól érzi magát, az kemény munka mellett is támogató, stabil és megnyugtató. Nagyon jó, hogy ilyen légkörben dolgozhatunk, hiszen ez rajtunk múlik és közösen hoztuk/hozzuk létre.


2. Igen fontos pont: hogy állsz a vezetőddel?

Milyen a viszonyod a vezetőddel? Hogy érzed, figyel rád, mint emberre és mint munkatársra egyaránt?Állandó, támogató vezetői jelenléttel mindenki, a számára megfelelő módon tudja végezni a munkáját és a tény, hogy a jó vezető kicsalogatja a legjobb egyéni eredményeket, nálunk is beigazolódni látszik. Valakinek ehhez több figyelemre és támogatásra, valakinek éppen kevesebb “zargatásra” van szüksége. Szerencsére a számok azt mutatják, hogy többnyire sikerül az optimális egyensúlyt megtalálni.


3. Munkahelyi és egyéni célok

Egy korábbi cikkünkben volt már arról szó, hogy a vállalat célkitűzései fontosak, de hosszú távon csak úgy lehet dolgozni, ha a kollégák a saját céljaik felé is jól tudnak haladni.


"Mi a Chemplexnél azt valljuk, hogy a jól elvégzett munkád az út ahhoz, hogy jól élj, és nem azért élsz, hogy dolgozhass látástól vakulásig."


Ehhez tartjuk magunkat, és támogatjuk a kollégákat abban, hogy ez valóban így legyen. Ez adja meg azt a derűt és stabilitást, ami a fejlődést hosszú távon biztosítja.


Van saját célod, ami állandóan lebeg a szemed előtt?Szerencsére a legtöbb csapattársnak komoly fókusza van a saját életén és ez kitűnő!


Örülünk, hogy nem csak "megérzés", hanem valóban, alátámasztható módon, itt jól érzik magukat a munkatársak. Persze, mindig van hová fejlődni, szóval most sem állunk meg, de azért megnyugtató a visszajelzés, hogy jó irányba haladunk.


Hajtsunk tovább! :)