Figyelj, kellene még egy ember a jászberényi csapatunkba!


Keressük az értékesítő csapatunk telefonos ügyfélfogadóját, aki a hangunk lesz, akivel az ügyfél először kapcsolatba kerül - bizalmi munka a javából.


Gyakorlatias vagy és van műszaki vénád?Remek!

Kevés az eddigi munkatapasztalatod? Nem baj, ha még nem vagy hajtástechnikai tanácsadó. Belső oktatásunk hamar a pályára tesz, rövid időn belül tudni fogod a dolgod!


Ennek ellenére ne gondold azt, hogy nem lesz szükséged alap műszaki tudásra. Mivel hajtástechnikai eszközök kapcsán fogsz segítséget nyújtani, akkor tudunk együtt dolgozni, ha rendelkezel ezekkel az alapokkal. Ismered a villanymotort, a hajtóműveket és érted a működését a frekvenciaváltónak.


Tehát, két dolog meg kell, hogy legyen benned: szépen, érthetően beszélj telefonon és legyen műszaki alaptudásod!


Mi lesz a feladatod?

 • Ügyfeleink telefonon és e-mailben beérkező kérdéseire kell válaszolnod jászberényi irodánkban. A titok az empátia és a megértés - hiszen vásárolni szeretnének, mi meg ebből élünk.

 • Egyszerű műszaki kérdésekkel találkozol majd, árakat egyeztetsz, szállítási határidőt adsz meg. Ezekre mind megtanítunk. Sok olyan kérdés lesz, amelyre önállóan adsz majd választ, de lesznek olyanok is, amelyekkel a megfelelő kollégához kell csak irányítani a kérdezőket.

 • Számos esetben te magad dolgozod majd ki a műszaki ajánlatot, sőt később ezzel az ügyféllel te ápolod a kapcsolatot.


Egy kicsit olyan ez, mintha te lennél a hajtástechnikai idegenvezető. Az ügyfél nem tudja pontosan mit akar, de te majd kitalálod és oda irányítod, ahová tart, vagy megadod neki, amire szüksége van.

Mit várunk el tőled?

 • Gyere hozzánk, ha folytattál már tanulmányokat műszaki területen. Ez alapvető feltétele annak, hogy tudd végezni ezt a munkát.

 • Ugye szeretsz telefonon beszélni? A napod egy részében idegen emberekkel fogsz szóba elegyedni és jó, ha képes vagy arra, hogy érthetően, kedvesen, empatikusan, ugyanakkor magadat is kímélve - lényegretörően kommunikálj!

 • Várunk téged, ha úgy érzed, hogy könnyen találsz megoldást kihívásokra, ha mindig van egy ötleted, amikor kérdeznek tőled valamit.

 • Gyere, ha emellett magabiztosan és pontosan tudod dokumentálni a munkádat, tehát tudod rögzíteni az ügyfelek adatait és igényeit. Ehhez kell, hogy pontosan és gyorsan gépelj. (Nem kell vakon.)

 • Fontos, hogy tudj feladatokat ütemezni és el tudd dönteni, hogy két feladat közül melyik a fajsúlyosabb, sürgősebb.

Ha még az angol nyelv használatától sem jössz zavarba, akkor már tényleg ne gondolkozz sokáig!


Mit nyújtunk neked?

 • Élvonalbeli és folyamatosan növekvő hajtástechnikai vállalati hátteret.Modern környezetben, fiatalos kollektívában kínálunk munkahelyet, amellyel hosszú távra tervezhetsz.

 • Olyan vezetőket, akik alig várják, hogy együtt örüljetek a sikereknek, és elismerhessenek.

 • A szakmai mellett olyan képzéseket (kommunikáció és értékesítés), aminek nem csak a cégünknél, hanem a magánéletedben is hasznát veszed majd. Amikor majd nálunk dolgozol, tapasztalni fogod, hogy mindig tanulni és fejlődni fogsz, és egy támogató csapatban leszel ütős játékos.


Ugye, hogy érdemes jelentkezned?

Ha tetszik az ajánlatunk, küldd el az önéletrajzodat az info@chemplex.hu e-mail címre!


A munkavégzés helyszíne: 5100 Jászberény, Ipartelep út 13.


Várunk a Chemplex csapatába!


Nézz körül nálunk: https://chemplex.hu/munkatarsi-blog vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/chemplexkft/