Szakértőnk tollából. A hónap meghökkentő kérdésével a cél az, hogy a célgépépítő és célgéptervező szakemberek merítsenek a rossz példákból és építsenek olyan célgépeket, amelyekben a csigahajtómű hosszú élettartamot tud produkálni.

A Techmonitor rovatának küldetése az, hogy a hazai gépipar szakembereit foglalkoztató kérdésekre adjon választ. Kiss László, a hajtástechnikai rendszerek tervezésében kis híján 20 éves tapasztalattal rendelkező szakértő, hónapról-hónapra segíti a gépészmérnököket és géptervezőket a Techmonitor hasábjain.A hónap meghökkentő kérdésével a cél az, hogy a célgépépítő és célgéptervező szakemberek merítsenek a rossz példákból és építsenek olyan célgépeket, amelyekben a csigahajtómű hosszú élettartamot tud produkálni. Célgépépítői oldalról Moharos Sándor, az Óbudai Egyetem tanársegédje foglal állást a Színpad- és Emelőgéptechnika Kft. részéről.

Nem kell megvárnia, amíg mi kitaláljuk az Ön kérdését! Ha van olyan hajtástechnikai dilemmája, amiben nem jut előbbre, írja meg nekünk! Szakértőnk minden kérdésre válaszol. Kattintson ide!


Kattintson a kép alján a kétirányú piktogramra és máris teljes méretben olvashatja a cikket!


A megfelelő hajtómű kiválasztásának lépéseiről: olvassa el itt a cikket!

A csigahajtómű alkalmazásainak lehetőségeiről és korlátairól: olvassa el itt a cikket!