ChREM - Chemplex Reggeli Etikus Mérnököknek

Rakjuk le egy aktív célgépépítő közösség alapjait!

Jó lenne, ha valaki azonnal validálná azt a műszaki megoldást, ami sokszor napokon át foglalkoztat? Egy tudásmegosztáson alapuló etikus közösség bennünket erősít, akik a gépeinkkel való kihívásainkkal küzdünk. Képzeld el azt, hogy hónapról hónapra hozhatod a műszaki kihívásodat és értékes kapcsolatokkal, válaszokkal térhetsz haza, mert mi, akik ezt akarjuk, jól tudjuk segíteni egymást.(Akik nem vesznek részt ebben, azok továbbra is magukra maradnak, de ők máshogy döntöttek, ők azok, akik még nem értik az együtt gondolkodás előnyeit.)


A közösségi problémamegoldáson túl Kiss László, az ország egyik legelismertebb hajtástechnikai szakértője személyesen, akár négyszemközt is segít a műszaki dilemmáid átgondolásában, egyéb műszaki területekről bevont szakértőkkel együtt, azért hogy a megbeszélés után minél teljesebb legyen a kép. A szakértők tanácsai miatt azt érzed majd, hogy az erőd megsokszorozódik, magabiztos leszel és hasítasz a pályádon.

Hogy ezek után eljössz-e vagy sem, azt rád bízom!


Következő alkalom

2020.02.27. csütörtök 9:30 - 11:30

(további részletek hamarosan)
Mi az, amit a közösség hozzá tud adni a szakmai sikereidhez?

 • Több kapcsolat - gyorsabb problémamegoldás

 • Prototípus kivitelezőre van szükséged vagy a mechanikus rész rendben, de elektromos szakembert keresel, esetleg valamilyen beszállító, üzleti partner jönne jól - nem állítom, hogy biztosan megtalálod az embered, de azt igen, hogy nagy esélyed van rá! Garantáltan válogatott szakmai társaságban leszel!


 • Eddig nem tudtad kihez fordulhatnál? Kapj válaszokat, oszd meg a tapasztalatod!

 • Nem kell, hogy magányos farkasként küzdj a kihívásaiddal, egyedül teszteld az ötleteidet. A közösség egyik pillére a tudásmegosztás. Dobd be a kérdésed és lehet, hogy több felesleges kört spórolsz meg, csak egy-egy jó tanács miatt. Ha pedig olyat kérdeznek, amiben jártas vagy, mutasd be a hozzáértésedet!


 • Mi lesz a nem publikus kérdésekkel? Konzultáj négyszemközt Kiss Lászlóval és más elismert szakértőkkel!

 • Itt a lehetőség, hogy leülj Kiss Lászlóval és személyesen átbeszéljétek a tervezéssel, gyártással, hajtástechnikával kapcsolatban felmerülő kérdéseid, akár a rajzodat is hozhatod!

  De rendszer integrátor szakemberhez (tudod, aki a géped összehozza az elektromos rendszerekkel) és nagy rálátással bíró eljárástechnikai gépészmérnökhöz is fordulhatsz konkrét kérdésekkel.  "A most szárnyait bontogató közösség révén

  számtalan hasznos iparági információhoz juthatunk, szélesebb rálátásunk alakulhat ki az iparról

  és saját cégünkről, ezenkívül a legjobb gyakorlatokat is elleshetjük másoktól

  (vajon mások mitől sikeresek?)".


  Molnár László

  Techmonitor magazin főszerkesztője


  Mit érdemes még tudnod?

  A Chemplex biztosítja a kereteket, Kiss László adja a szakmai tapasztalatát. Te légy jelen, add hozzá, amiben jó vagy, és vedd ki a csoport tudásából amire szükséged van.


  A rendezvénynek számodra nincs anyagi vonzata, a vendégünk vagy, de érdemes időben jelezni a részvételi szándékodat, mert a helyek száma korlátozott. Nem az a cél, hogy sokan legyünk, hanem az, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Írj a hajtomuszakerto@chemplex.hu email címre és értesíteni fogunk a részletekről!

  Hogy ezek után eljössz-e vagy sem, azt rád bízom!


  Hiszünk benne, hogy a kapcsolat érték és egy közösség több, mint egyének összessége. A csoportdinamika elvei is alátámasztják, hogy együtt többre vagyunk képesek!


  Gyere, légyél a közösség aktív tagja, oszd meg a tudásod!


  Érdekelnek további információk?

  Olvasd el Kiss László cikkét: Talán nem is gondoltál rá, de minden ilyen esetben lopsz!

  Olvasd el a Techmonitor beszámolóját az első alkalomról: Üzleti kapcsolatteremtés mesterfokon