Hajtómű


A Chemplex kínálatában a hajtómű piac „leg” termékeit ismerheti meg. Tudjuk, hogy olyan partnerek termékeivel eredményesebb lehet a vállalkozása, akik profi szolgáltatással professzionális terméket kínálnak, az Ön elvárásainak megfelelően. Ha Önnek fontos, hogy elkerülje a megbízhatatlan forrásból származó, csupán időszakosan (de akkor lehet, hogy olcsón) hozzáférhető, bizonytalan minőségű termékeket, akkor jó helyen jár. Hajtómű beszállítóink hosszú évek óta a piac élvonalbeli innovatív vállalatai, akikkel szinte kivétel nélkül évtizedes kapcsolat köt össze bennünket. Ez a stabilitás garantálja az igényes, értékálló, mindenkor az ipari igényeknek megfelelő termékskálánkat, amelyre méltán vagyunk büszkék.

Hajtóművek árakkal, letölthető hajtómű katalógusokkal

Ezzel a rövid áttekintővel egy pillanat alatt megismerheti hajtómű kínálatunkat és egy kattintással a választott hajtómű részletes információihoz juthat. Termékspecifikációs aloldalaink tanulmányozásával ellenőrizheti, hogy az itt található hajtóművek ár-érték aránya megnyugtató megoldás akár kis-, vagy nagyipari megoldásoknál. A Chemplex hajtóművekkel olyan innovatív termékekkel gazdagodik vállalata, amely minőségében és technológiájában egyedülálló a piacon.


Csigahajtómű

A Motovario 1965 óta fejleszt kiváló hajtóműveket, ezek közül az egyik a csigahajtómű, amely megbízható, üzembiztos hajtást eredményez pályarendszerek, szállítószalagok, egyéb anyagtovábbító rendszerek vagy termelő gépek működtetésében. Az optimális ár-érték arányú hajtóművet a Motovario csigahajtóművek kínálják Önnek.
WEBSHOP RÉSZLETEK >

Homlokkerekes hajtómű

A homlokkerék-meghajtás esetében egy, két vagy három fogaskerék-áttétel segítségével a hajtómű a motor tengelyvonalának irányába továbbítja a nyomatékot . Az ilyen feladatok megoldása többféleképpen lehetséges, ami azonban a legkedvezőbb hatásfokú (93-97%) megoldást nyújtja Önnek, az a Motovario homlokkerekes hajtómű.
AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >

Kúpkerekes hajtómű

Kiváló a Motovario kúpkerekes hajtóművek nyomaték-súly viszonya és fontos szempont, hogy karbantartási igényük minimális. A Motovario termékek „B” sorozatát a kúpkerekes hajtóműcsalád teszi ki, amelynek tagjai alkalmasak nagyipari készülékek, keverőművek, őrlők meghajtására, nehéz üzemi körülmények között is.
AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >

Lapos hajtómű

A laposhajtás, vagy felfűzhető hajtómű választékunk széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít. A nagy áttételeknek köszönhető arányosan nagy teljesítménnyel, kiváló terhelhetőséggel, szélsőséges környezeti adottságok között is megbízható üzemmel. A lapos hajtóművek alkalmasak mezőgazdasági- és bányaüzemi szállítószalagok, szállítócsigák, vagy akár darupályák működtetésére egyaránt.
AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >

Robbanásbiztos ATEX hajtómű

Az EU ATEX direktíváknak megfelelő Motovario ipari fogaskerekes hajtóműveket néhány munkanap alatt összeszereljük, igény szerint komplett hajtást szállítunk villanymotorral összeszerelve.
AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK >