M3 garanciánk: pénzt sem kockáztat, a csúcsminőség alap

Exkluzív M3 garancia

M1 - Minőségi garancia 12+12 hónapon át!

A Chemplex MOTOVARIO hajtóművekhez és a hozzájuk szállított motorokhoz, a gyári 12 hónap garancia mellett egyedülálló, +12 hónap garanciát nyújtunk. Meghibásodásuk esetén a hajtóműveket 24 hónapig díjmentesen szervizeljük, vagy szükség esetén cseréljük. (A díjmentes szerviz a Chemplex profi és jól felszerelt karbantartó/javító bázisán valósul meg.)

M2 - Megfelelő nyomaték garancia – avagy garantáljuk, hogy Ön az optimális teljesítményű és beépíthetőségű hajtóművet kapja!

De előtte kérdezze szakértőnket! Ez a lehetőség természetesen díjmentes. Sem gyengébb, sem kihasználatlanul nagyobb hajtóművet nem szeretnénk kínálni Önnek, a cél, hogy a megfelelő méretű és beépíthetőségű alkalmazást szerezze be. Segítségünkkel a termelése az optimális eredményeket fogja hozni. Ide várjuk kérdését: https://chemplex.hu/kapcsolat

M3 - Megfizethető ár, azaz „Ár-érték arány – garancia”, hogy megérje!

Ha termékünk drágább, mint máshol egy, a miénkkel megegyező minőségű (olcsó másolatok természetesen kizárva) és mint azt a tőle elvárt teljesítmény indokolja, akkor visszafizetjük az árkülönbözetet.

Ezzel biztosítjuk Önt arról, hogy a Chemplex webshopjában maximálisan jó minőségű hajtóművet vásárol, a megfelelő nyomatékkal, amely tökéletesen beépíthető a gépébe, ráadásul értékarányos áron.

Oktatóvideók, hogy bármikor, bárhol tudjon dolgozni

Kövessen minket csatonánkon, hiszen folyamatosan készülnek oktatóvideóink protippekkel!

Motovario termékeinkről már megtekinthet egy ilyen sorozatot, de hamarosan érkezik és frissül
hajtómű termékeinkkel is csatonánk.

Fogaskerekes ipari hajtómű összeszerelő központ lettünk

Ön jól tudja, mekkora előny az, ha valakinek jó információk vannak a birtokában. A mai világban egy jó névjegy, egy jó kapcsolat többet ér bárminél. Bosszantó, amikor egy gépelem hiánya, vagy meghibásodása keresztülhúzza a számításokat, és azt is, hogy ezeknek a gépelemeknek a beszerzése sokszor hosszadalmas. A fogaskerekes ipari hajtóművekre heteket kell várni. Így volt eddig, de ez mostantól nem igaz! Persze csak akkor, ha tudja, hogy kihez forduljon. Örömmel mutatom be Önnek Motovario Hajtómű Összeszerelő Központunkat. A Techmonitor újságírója vendégünk volt a hivatalos megnyitón.

TOVÁBB OLVASOM >

A kúpkerekesen nem fog ki semmi

A sorozat előző részében arra buzdítottam a célgéptervező kollégákat, hogy bátran használják a kúpkerekes hajtásokat. Nézzük meg, hogy mi mindenre kell odafigyelnünk, hogy elkerüljünk néhány tipikus hibát vagy meghibásodást!

TOVÁBB OLVASOM >

Vajon, ebből mi lesz?

Szeretjük, ha a szakmánkban jól kiszámíthatóan mennek a dolgok, bízunk a használati utasításokban, a gyártók által megadott paraméterekben és ez így van jól. Azért az én szemöldököm felakadt a minap, amikor kollégáim ezzel fogadtak az összeszerelő üzemünk előtt.

TOVÁBB OLVASOM >