Fali keverő

A fali keverő berendezés sajátosságai

Sok olyan alkalmazás létezik, amikor az üzem különböző helyein használt mobil tartályokban kell keverési feladatot végezni. Ezekben az esetekben nem lehetséges (és sokszor nem is szükséges) minden tartályra külön keverőt telepíteni, ezért az üzem egy kitüntetett pontjába fixen telepített függőlegesen emelhető keverőművel végezzük el a szükséges keverési feladatokat. A fali keverő emelése történhet kézi vagy gépi erővel.

A fali keverők tipikus felhasználási területei

– A fali keverő kiválóan alkalmazható mobil tartályokban (IBC tartály), hordókban a tárolás során kiülepedett anyagok felkeverésére.
– A fali keverő berendezéssel az egyszerűbb gyártási feladatok (pl. kisebb mennyiségű por oldása folyadékban) könnyen megoldhatóak.
– Ha a termelő üzemben vannak olyan termékek, amiből egy-egy sarzsra csak néhány száz litert kell gyártani, a fali keverő berendezés remek választás.

A Chemplex falra szerelhető emelhető keverők jellemzői

– Ha nincs a keverő biztonságos rögzítéséhez kellően erős fal, akkor masszív acélszerkezet gyártásával gondoskodunk a vibrációmentes üzemről.
– A falra szerelhető emelhető keverő felhasználási rugalmasságát fordulatszám szabályzási lehetőséggel, és szükség esetén könnyen cserélhető keverőelemmel vagy keverőtengellyel biztosítjuk.
– A munkavédelmi szempontokat figyelembe véve berendezéseinket tartályrögzítéssel és tartályérzékeléssel szereljük.
– Minden fali keverő sokféle edényben, sok keverési feladat elvégzésére alkalmas. Ez az előnyük egyben a hátrányuk is: igazán nagy tartályméretek esetén nem használhatóak.

Chemplex fali keverő testreszabása, jellemzői

– A berendezés keverőelemének emelése történhet kézi vagy gépi erővel.
– A rugalmas gyártás érdekében a fordulatszám változtatható.
– Mivel a fali keverő inkább kis és közepes mennyiségek gyártására alkalmas, a maximális motorteljesítménye 0,18-7,5 kW.
– tartály maximális mérete: 1-1,5 m³
– Széles keverőlapát választékkal támogatjuk a fali keverő felhasználhatóságát. A keverőlapát lehet: propeller, disszolver, intermig, stb.
– Fali keverőink kivitele lehet közvetlen elektromos motorral hajtott vagy lassabb fordulatok esetén hajtóművel ellátott keverőtengely.
– A fali keverő közeggel érintkező anyaga lehet: rozsdamentes acél, vagy többféle saválló acél.
– Készítünk ATEX robbanásveszélyes környezetben működtethető fali keverőket is.
– A fali keverő berendezés része a vezérlő elektronika, melyet igény (és lehetőség) esetén Megrendelőink már meglévő kapcsolószekrényeiben is el tudunk helyezni.

Ajánlatkérés

Azonnal megveszem, irány a webshop!
Egyedi ajánlatot kérek!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 1 347 0682