Poradagoló


poradagoló

A poradagoló sajátosságai

Poradagoló berendezéseket számos iparban használnak. Legyen az vegyszeradagolás kommunális- és ipari szennyvízkezelő telepeken, különböző adalékok adagolása pl. porkeverőbe egy élelmiszergyárban, poradagoló berendezéseink számos üzemben teljesítenek szolgálatot. A poradagoló tervezésekor a por tulajdonságainak megismerésén túl fontosak a technológiai paraméterek, mint az adagolandó mennyiség, a szükséges térfogatáram.


AJÁNLATKÉRÉS

Chemplex poradagoló jellemzői

A poradagolók kialakítására számos variáció elképzelhető, amelyek alkalmazkodnak az adagolandó komponensek tulajdonságaihoz, szemcseméretéhez, valamint az adagolandó mennyiséghez és a kivitelezni kívánt technológiához.
Attól függően, hogy a technológia mit követel, poradagoló működhet tömegmérés alapján, de a vezérlő paraméter más technológiai adat is lehet (pl. szennyvíz pH beállításnál a kívánt pH-érték eléréséig üzemel a poradagoló).

Poradagolók testreszabása, jellemzői

- A technológia igényeinek függvényében poradagoló berendezéseink széles méret- és kapacitás választékából választjuk ki a megrendelőink által a legalkalmasabbat.
- A tölcsérek, kihordócsigák és csövek méretei a be- és kimeneti termékekhez alkalmas méretben és alapanyagból készülnek.
- A poradagoló háza készülhet rozsdamentes acélból, szénacélból, vagy különböző műanyagokból.
- A poradagoló közeggel érintkező elemei rozsdamentes acélból, vagy saválló acélból készülnek.
- A poradagolókat mérlegcellával is el tudjuk látni, ezáltal komplexebb adagolási feladatok megoldására is nyílik lehetőség.
- Vibrációs technológia alkalmazásával térfogatmennyiség adagolását is elérhetjük.
- A poradagolót robbanásbiztos hajtásrendszerrel is tudjuk szállítani, amennyiben szükséges úgy mód van a minősítésére is.
- Az egész poradagoló szerkezet egyedivé tehető további opcionális kiegészítőkkel: mérlegcellákkal, vibromotorral, érzékelőkkel, vezérléstechnikai berendezésekkel, fűtéssel.

poradagoló