Partnereink


Hajtóműveink, elektromos motorjaink az alábbi elismert gyártók gyáraiból származnak: Minőségükre, tartós működésükre, megfelelő ár-érték arányukra több évtizedes fejlesztői háttereik a garancia!

Motovario

Motovario

Az olaszországi központú Motovario Group 1965-től az egyik legjelentősebb hajtóműgyártó. 1998-ban a Motovario egybeolvadt a másik nagy szakmai múlttal rendelkező Spaggiari Trasmissioni vállalattal, ezzel a két szakmai know-how egyesült, ami kivételes piaci helyzetet teremtett. Piacvezető pozíciójának alapja a tapasztalt szakmai háttér, a folyamatos fejlesztések és innovációk, amelyek állandó magas minőséggel párosulnak. A megbízható kiszolgálásnak és a folyamatos terméktámogatásnak köszönhetően partnereik hűségesek, visszatérnek. A Motovario márkanevet csigahajtóművek, homlokkerekes hajtóművek és kúpkerekes hajtóművek, laposhajtások és mechanikus variátorok, valamint elektromos motorok népszerűsítik világszerte, szinte minden ipari szektorban. Számos országban, 30 ponton “MAC”-ek (Motovario Assembly Centre) és még több országban, köztük Magyarországon is gondosan válogatott képviseletek -így a Chemplex- állnak az Ön rendelkezésére, támogatására és kiszolgálására.

A Motovario-innovációk felpörgetik a szakmát: saját vizsgálati laboratóriumban kutat és fejleszt egy kiváló mérnökcsapat, ami a Motovario termékek folyamatos megújulását eredményezi. Önálló fejlesztés eredménye az NMRV® széria egyedülálló hőleadású hűtőbordáinak kialakítása, a speciális, szabadalmaztatott alumínium ház, valamint a kívül-belül epoxi-poliészter bevonat a korrózió elkerülése érdekében. A gyártási technológiák és a termékek evolúciójára fordított kísérletek mindig túlszárnyalják a szakma elvárásait.

A Motovario praktikus, felhasználóbarát szolgáltatása, hogy a 2013-tól piacra kerülő termékeit QR-kóddal támogatja, amellyel azonnal hozzáférhetővé teszik a vonatkozó műszaki anyagot, így a kézikönyvet és a műszaki szakrajzokat egy olvasó segítségével pillatatok alatt tanulmányozni lehet. A Motovario raktárról, rövid határidővel szállít a világ minden pontjára és az átvételtől számított 2 évig nyújt garanciát termékeire.

Servomech

Servomech

"Új ötletek a lineáris mozgatásra"
Talán a Servomech mottója sejteti azt a nagyléptékű technológiai innovációt, amit a vállalat a termékeiben átnyújt Önnek. Ezek az ötletek, fejlesztések emelték a Servomech vállalatot a világ élvonalába. Az 1989 óta alkotó bolognai cég önállóan, belső erőből valósítja meg termékeit, a tervezéstől a gyártásig, mindehhez a legmodernebb tervezőprogramok, naprakész, numerikusan kontrollált CNC berendezések, a legkorszerűbb gyártási technológiák nyújtják a megfelelő alapot. Szigorú folyamatellenőrzéssel valósul meg az egyedülálló, állandó minőség mind a tömeggyártás, mind az egyedi vevői igények tekintetében. A műszaki és kereskedelmi részleg együttműködésben valósítják meg a terméktámogatást. Minden termék rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal, és iktatott szériaszám garantálja –évek múltán is- a termékek azonosítását és pontos, szakszerű helyettesítését. Bizonyos gyártmányokra akár 3 év garancia is elérhető, de az általános garancia 12 hónapra érvényesíthető.

A Chemplex is része a kiterjedt Servomech-partnerhálózatnak, képviselve a magyarországi vonalat az Egyesült Államoktól Kínáig terjedő láncban. Általunk bármely Servomech innováció könnyedén elérhető és rövid határidővel az Ön szolgálatába állítható.

Linear-Mech

Linear-Mech

A leányvállalat az ipari szinten már bizonyított Servomech-innováció félipari termékeit biztosítja számos felhasználási terület számára. A Linear-Mech a minőségéről és innovációiról méltán híres Servomech kistestvére. És ahogy az életben már jól ismerjük azt a jelenséget, amikor a kistestvért „húzza” a nagy és sokszor emiatt a nagy nyomdokain a kisebb sokkal ügyesebb, praktikusabb gondolkodású. Ez a két vállalat viszonyában is érzékelhető. A Linear-Mech a lineáris mozgatás félipari, ámde minőségi és innovációgazdag termékpalettájával áll a partnerek rendelkezésére. Az egyébként saját tervezésű és önálló gyártású elektromechanikus aktuátorok olyan előnyökkel bírnak a hagyományos mechanikus hengerekkel és pneumatikus lineáris aktuátorokkal szemben, mint a költséghatékonyság, a nagyobb termelékenység, munkavédelmi szempontból nagyobb megbízhatóság.

A Linear-Mech mechanikus aktuátorok könnyen telepíthetőek, nem igényelnek karbantartást, energiafogyasztásuk csak működés közben mérhető. Nagyobb pontosság jellemzi ezeket a szerkezeteket, kiváló alkalmazkodóképességgel rendelkeznek a szélsőséges igényekhez, különleges környezetekhez –a fagyás, vagy kigyulladás veszélyének elkerülésével. Függesztett terhek tekintetében nagyobb megbízhatósággal dolgoznak, környezetkímélőek, mert használatukkal az olajveszteség, az olajfoltok keletkezése kizárt, energiafogyasztásuk pedig alacsony. A Linear-Mech büszke arra, hogy saját tervezésű szerkezeteit gyártja, hazai, olaszországi alapanyagokból.