Rólunk


 

 

Kik állnak a Chemplex név mögött?

 

Büszke vagyok arra a munkára, amit 18 éve végzünk, és arra, hogy lelkesedésünk az idővel mit sem kopik, szorgalmasan segítjük az iparág fejlődését és természetesen téged is, minden szakmai kérdésben.

 

Kiss László kollégámmal -büszkén állíthatom, hogy a hazai hajtástechnika legkeresettebb szakértőjével- szervezetünk alapító tagjai vagyunk. Közösen vezetjük a Chemplex-et, ő elsősorban a hajtóművek területét gondozza. Lacihoz fordulj hajtástechnikai projektek kivitelezésének ügyében, speciális hajtástechnikával, léptetőművekre vonatkozó szükségletekkel kapcsolatosan. Az ország egyik legelismertebb szakembere, számíthatsz több évtizedes tudására. 2017-ben a Motovario megbízta a Chemplexet a fogaskerekes, ipari hajtóművek összeszerelésével is, így attól az évtől MAC-ként, azaz Motovario Assembly Centre-ként készítünk igény szerint homlokkerekes, kúpkerekes és lapos hajtóműveket - akár 24 órán belüli átadással.

 

Sipos Sándor-, egyedi folyadék- és porkezelési technológiákat és keverő berendezéseket tervezek, koordinálom a gyártásukat és az ügyvezetői teendőket látom el a budapesti irodánkból. Cégünk folyamatos fejlődését szem előtt tartva kutatom a lehetőségeket a még versenyképesebb, prémium minőségű ügyfélkiszolgálás érdekében.

 

Az ügyvitel mindennapi szervezésében és a kiszámítható munkához szükséges háttérfolyamatok gondos elvégzésében három kolléganőnkre támaszkodunk. Szállítmányozási és logisztikai kérdésekben Kriegel Orsolya lesz a segítséged, aki a nemzetközi áruforgalmi folyamatainkat is kíséri. Pénzügyi kérdésekben Harnyos-Csongrádi Helga kolléganőnket keresd, akit Faragó Ágnes támogat asszisztensként.

 

Hajtóműves kérdésekben minden szakmai segítséget elvárhatsz felkészült kollégánktól, Ádám Miklóstól. Műszaki megoldási javaslatért hajtástechnikai területen verhetetlen, számíthatsz rá tervezésnél, szakmai tanácsokat ad kivitelezésre és a gyártás optimalizálására vonatkozólag. Hajtástechnikával, forgómozgásokkal, villanymotorokkal, dobmotorokkal, robbanásbiztos eszközökkel kapcsolatosan akkor lehetsz nyugodt, ha ő veszi a kezébe az ügyedet. De hozzá nem egyszerű az út Oláh Gréta ügyfélélmény felelős és műszaki asszisztens elképesztően felkészülten fogadja minden kérdésedet. Ha telefonálsz, szinte biztos, hogy az ő hangját fogod hallani először: ő a Chemplex hangja.

 

A homogenizálás, a keverési feladataid megvalósítása (gépek és technológiák) Szerdahelyi Ákos kezébe kerül majd, aki csapatával megállás nélkül tervezi a különféle keveréstechnikai készülékeket, Nagy Róbert, Péntek Zoltán, Balog Bendegúz György és Kilián Dániel segítségével. Csupa egyedi megoldásokat készítenek, minden igényét és elvárását figyelembe véve. A FOP (Folyadék- és Porkezelés) projekteket Varga Mózes fogja össze, projektmenedzserként.

 

Folyadék- és porkeverési feladatokkal, gyártási tervekkel kapcsolatban Kapás Gergely kollégám a Folyadék- és Porkezelési Technológiák üzletágunk vezetője a megfelelő szakember. Gergő az elmúlt években egyenes vonalú mozgatásokat végző gépek területén is jelentős tapasztalatot halmozott fel. Gergő munkáját Bodó Dániel és Tóth András támogatják - őket keresd, ha folyadék- és porkezelési technológiákat kiszolgáló berendezéseket szeretnél. Munkájukat Benedek Ildikó támogatja üzletági titkárként.

 

Hajtóművek, motorok összeszerelését, tesztelését, az áruátvételt és kiadást, raktárkészletünk kezelését Olasz József, Bugyi Imre és Bodócs István végzik. Szerviztechnikusként helyszíni szereléseknél is velük találkozol. A teljes csapatot Nagy Miklós tartja magas szakmai szinvonalon. Jó csapatot alkotnak, számíthatsz rájuk!

 

Marketing, PR feladatokkal kapcsolatosan és rendezvényeinkre vonatkozó kérdéseiddel Török-Dongó Melitta és Horváth Virág Viola kolléganőkhöz fordulhatsz.  

 

Küldetésünk, hogy Magyarországon minden gép működjön, de főképp a tiéd!

 

 

Sipos Sándor
Ügyvezető, Chemplex Kft.