Rólunk


 

 

Kik állnak a Chemplex név mögött?

 

Büszke vagyok arra a munkára, amit 18 éve végzünk, és arra, hogy lelkesedésünk az idővel mit sem kopik, szorgalmasan segítjük az iparág fejlődését és természetesen téged is, minden szakmai kérdésben.

 

Kiss László kollégámmal -büszkén állíthatom, hogy a hazai hajtástechnika legkeresettebb szakértőjével- szervezetünk alapító tagjai vagyunk. Közösen vezetjük a Chemplex-et, ő elsősorban a hajtóművek területét gondozza. Lacihoz fordulj hajtástechnikai projektek kivitelezésének ügyében, speciális hajtástechnikával, léptetőművekre vonatkozó szükségletekkel kapcsolatosan. Az ország egyik legelismertebb szakembere, számíthatsz több évtizedes tudására. 2017-ben a Motovario megbízta a Chemplexet a fogaskerekes, ipari hajtóművek összeszerelésével is, így attól az évtől MAC-ként, azaz Motovario Assembly Centre-ként készítünk igény szerint homlokkerekes, kúpkerekes és lapos hajtóműveket - akár 24 órán belüli átadással.

 

Sipos Sándor-, egyedi folyadék- és porkezelési technológiákat és keverő berendezéseket tervezek, koordinálom a gyártásukat és az ügyvezetői teendőket látom el a budapesti irodánkból. Cégünk folyamatos fejlődését szem előtt tartva kutatom a lehetőségeket a még versenyképesebb, prémium minőségű ügyfélkiszolgálás érdekében.

 

Az ügyvitel mindennapi szervezésében és a kiszámítható munkához szükséges háttérfolyamatok gondos elvégzésében három kolléganőnkre támaszkodunk. Szállítmányozási és logisztikai kérdésekben Kriegel Orsolya lesz a segítséged, aki a nemzetközi áruforgalmi folyamatainkat is kíséri. Pénzügyi kérdésekben Harnyos-Csongrádi Helga kolléganőnket keresd, akit Faragó Ágnes támogat asszisztensként.

 

Hajtóműves kérdésekben minden szakmai segítséget elvárhatsz két felkészült kollégáinktól: Ádám Miklóstól és Zsadányi Bencétől. Műszaki megoldási javaslatért hajtástechnikai területen verhetetlenek, számíthatsz rájuk tervezésnél, szakmai tanácsokat adnak kivitelezésre és a gyártás optimalizálására vonatkozólag. Hajtástechnikával, forgómozgásokkal, villanymotorokkal, dobmotorokkal, robbanásbiztos eszközökkel kapcsolatosan akkor lehetsz nyugodt, ha ők veszik a kezükbe az ügyedet. De hozzájuk nem egyszerű az út Oláh Gréta ügyfélélmény felelős és műszaki asszisztens elképesztően felkészülten fogadja minden kérdésedet. Ha telefonálsz, szinte biztos, hogy az ő hangját fogod hallani először: ő a Chemplex hangja.

 

A homogenizálás, a keverési feladataid megvalósítása (gépek és technológiák) Szerdahelyi Ákos kezébe kerül majd, aki csapatával megállás nélkül tervezi a különféle keveréstechnikai készülékeket, Nagy Róbert, Péntek Zoltán és Balog Bendegúz György segítségével. Csupa egyedi megoldásokat készítenek, minden igényét és elvárását figyelembe véve. A FOP (Folyadék- és Porkezelés) projekteket Varga Mózes fogja össze, projektmenedzserként.

 

Folyadék- és porkeverési feladatokkal, gyártási tervekkel kapcsolatban Kapás Gergely kollégám a Folyadék- és Porkezelési Technológiák üzletágunk vezetője a megfelelő szakember. Gergő az elmúlt években egyenes vonalú mozgatásokat végző gépek területén is jelentős tapasztalatot halmozott fel. Gergő munkáját Bodó Dániel és Tóth András támogatják - őket keresd, ha folyadék- és porkezelési technológiákat kiszolgáló berendezéseket szeretnél.

 

Hajtóművek, motorok összeszerelését, tesztelését, az áruátvételt és kiadást, raktárkészletünk kezelését Olasz József, Bugyi Imre és Bodócs István végzik. Szerviztechnikusként helyszíni szereléseknél is velük találkozol. A teljes csapatot Nagy Miklós tartja magas szakmai szinvonalon. Jó csapatot alkotnak, számíthatsz rájuk!

 

Marketing, PR feladatokkal kapcsolatosan és rendezvényeinkre vonatkozó kérdéseiddel Török-Dongó Melitta és Horváth Virág Viola kolléganőkhöz fordulhatsz.  

 

Küldetésünk, hogy Magyarországon minden gép működjön, de főképp a tiéd!

 

 

Sipos Sándor
Ügyvezető, Chemplex Kft.