Rólunk


Kérje segítségünket hajtómű-, elektromos motor- és frekvenciaváltók beszerzésekor, vagy ipari keverőgépek tervezésében, kivitelezésében!

 

Kedves Látogatónk!

 

Kik állnak a Chemplex mögött? Weboldalunk böngészése során, a termékek megismerésével, bizonyára kezd kialakulni Önben egy kép arról, hogy milyen is a Chemplex, milyen terméket tervez, gyárt és értékesít ez a csapat.

 

Most egy kicsit szeretném még közelebb hozni Önt azzal, hogy bemutatom kollégáimat, akikkel ezt a csapatot alkotjuk. Büszke vagyok arra, amit így közösen végzünk immár közel 15 éve és arra, hogy lelkesedésünk az idővel mit sem kopik, szorgalmasan segítjük az iparág fejlődését és Önt, minden szakmai kérdésben.

 

Kiss László kollégámmal -büszkén állíthatom, hogy a hazai hajtástechnika legkeresettebb szakértőjével- szervezetünk alapító tagjai vagyunk. Közösen vezetjük a Chemplex-et, ő elsősorban a hajtóművek területét gondozza -a 2008-ban megnyitott és nemrég jelentős területtel és raktárkészlettel kibővült- jászberényi telephelyünkön. Lacit ajánlom hajtástechnikai projektek kivitelezésének ügyében, speciális hajtástechnikával, léptetőművekre vonatkozó érdeklődésekkel kapcsolatban. Az ország egyik legelismertebb szakembere, számíthat több évtizedes tudására. 2017-ben a Motovario megbízta a Chemplexet a fogaskerekes, ipari hajtóművek összeszerelésével is, így ebben az évben már MAC-ként, azaz Motovario Assembly Centre-ként készítünk igény szerint homlokkerekes, kúpkerekes és lapos hajtóműveket - akár 24 órán belüli átadással.

 

Jómagam -Sipos Sándor-, egyedi folyadék- és porkezelési technológiákat és keverő berendezéseket tervezek, koordinálom a gyártásukat és az ügyvezetői teendőket látom el a budapesti irodánkból. Cégünk folyamatos fejlődését szem előtt tartva kutatom a lehetőségeket a még versenyképesebb, prémium minőségű ügyfélkiszolgálás érdekében.

 

Az ügyvitel mindennapi szervezésében és a kiszámítható munkához szükséges háttérfolyamatok gondos elvégzésében Vigh Nikolett kolléganőnk tevékenykedik. Nikolett precízen támogatja Önöket a számlázással kapcsolatos ügyekben, míg szállítmányozási és logisztikai kérdésekben, Kriegel Orsolya kolléganőnkhöz fordulhat, aki a nemzetközi áruforgalmi folyamatainkat is kíséri.

 

Ügyfeleink hajtóműves kérdésekben minden szakmai segítséget megkapnak két felkészült kollégánktól: Ádám Miklóstól és Garamvölgyi Mártontól. Ők lelkiismeretesen együttműködve gondozzák meglévő partnereink ügyeit, segítenek a leendő ügyfeleknek a tervezésben, szakmai tanácsokkal szolgálnak a kivitelezésre és a gyártás optimalizálására vonatkozólag. Hajtástechnikával, forgómozgásokkal, villanymotorokkal, dobmotorokkal, robbanásbiztos eszközökkel kapcsolatosan a legjobb szakmai felvilágosítást tudják nyújtani.

 

Keverőművek tervezésénél két kollégámmal ránk számíthat. Szerdahelyi Ákos megállás nélkül tervezi a különféle keveréstechnikai készülékeket, Urbán Béla segítségével. Csupa egyedi megoldásokat készítenek, minden igényét és elvárását figyelembe véve.

 

Folyadék- és porkeverési feladatokkal, gyártási tervekkel kapcsolatban Kapás Gergely kollégám a megfelelő szakember. Gergő az elmúlt években egyenes vonalú mozgatásokat végző gépek területén is jelentős tapasztalatot halmozott fel. Gergő munkáját is segíti új csapattagunk, Bodó Dániel, aki a folyadék és porkezelési technológiákat kiszolgáló berendezések értékesítésével foglalkozik.Forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Hajtóművek, motorok összeszerelését, áru átvételt-kiadást, keverő berendezések összeállítását, a helyszíni szereléseket, raktárkészletünk kezelését Nagy Miklós kollégánk végzi. A munkáját Olasz József támogatja. Jó csapatot alkotnak, Ön is számíthat rájuk!

 

Természetesen ez csak a szűkebb közösségünk. Munkánkat sok más kolléga támogatja, akikkel évek óta dolgozunk együtt Partnereink sikeréért. Az a biztos háttér, amit a precíz könyvelésünk, mindig megújuló marketingünk, képzett elektronikai szakemberünk és egyéb állandó beszállítóink nyújtanak, nélkülözhetetlen Partnereink kiszolgálásában. Ezúton is köszönet a munkájukért!

 

Törekvéseink közül a legfontosabbak, hogy biztosítsuk a hajtóműves szakma legkiválóbb minőségű készülékeit és megalkossuk az Ön technológiája számára készült egyedi, megbízható, kiváló minőségű keverő berendezést, vagy annak kellékét.

 

 

Köszönöm, hogy időt szánt csapatunk megismerésére! Kérem, tiszteljen meg Ön is bizalmával bennünket!

Sipos Sándor
Ügyvezető, Chemplex Kft.