Rólunk


 

Kedves Látogató!

 

Kik állnak a Chemplex mögött? Weboldalunk böngészése során, a termékek megismerésével, bizonyára kezd kialakulni benned egy kép arról, hogy milyen is a Chemplex, milyen terméket tervez, gyárt és értékesít ez a csapat.

 

Most egy kicsit szeretnélek még közelebb hozni azzal, hogy bemutatom a kollégáimat, akikkel közösen hajtunk azért a célért, hogy Magyarországon minden gép működjön. Büszke vagyok arra a munkára, amit 15 éve végzünk, és arra, hogy lelkesedésünk az idővel mit sem kopik, szorgalmasan segítjük az iparág fejlődését és természetesen Téged is, minden szakmai kérdésben.

 

Kiss László kollégámmal -büszkén állíthatom, hogy a hazai hajtástechnika legkeresettebb szakértőjével- szervezetünk alapító tagjai vagyunk. Közösen vezetjük a Chemplex-et, ő elsősorban a hajtóművek területét gondozza -a 2008-ban megnyitott és nemrég jelentős területtel és raktárkészlettel kibővült- jászberényi telephelyünkön. Lacit ajánlom hajtástechnikai projektek kivitelezésének ügyében, speciális hajtástechnikával, léptetőművekre vonatkozó érdeklődésekkel kapcsolatban. Az ország egyik legelismertebb szakembere, számíthatsz több évtizedes tudására. 2017-ben a Motovario megbízta a Chemplexet a fogaskerekes, ipari hajtóművek összeszerelésével is, így ebben az évben már MAC-ként, azaz Motovario Assembly Centre-ként készítünk igény szerint homlokkerekes, kúpkerekes és lapos hajtóműveket - akár 24 órán belüli átadással.

 

Jómagam -Sipos Sándor-, egyedi folyadék- és porkezelési technológiákat és keverő berendezéseket tervezek, koordinálom a gyártásukat és az ügyvezetői teendőket látom el a budapesti irodánkból. Cégünk folyamatos fejlődését szem előtt tartva kutatom a lehetőségeket a még versenyképesebb, prémium minőségű ügyfélkiszolgálás érdekében.

 

Az ügyvitel mindennapi szervezésében és a kiszámítható munkához szükséges háttérfolyamatok gondos elvégzésében kétt kolléganőnkre támaszkodunk. Szállítmányozási és logisztikai kérdésekben Kriegel Orsolya lesz a segítséged, aki a nemzetközi áruforgalmi folyamatainkat is kíséri. A pénzügyi területet Bathó Erika vette át Vigh Nikolettől. Nikolett számára új út nyílt, ezért őt már nem találod nálunk. Ezúton is sok sikert kívánunk neki a jövőben.

 

Ügyfeleink hajtóműves kérdésekben minden szakmai segítséget megkapnak két felkészült kollégánktól: Ádám Miklóstól és Garamvölgyi Mártontól. Ők lelkiismeretesen együttműködve gondozzák meglévő partnereink ügyeit, segítenek a leendő ügyfeleknek a tervezésben, szakmai tanácsokkal szolgálnak a kivitelezésre és a gyártás optimalizálására vonatkozólag. Hajtástechnikával, forgómozgásokkal, villanymotorokkal, dobmotorokkal, robbanásbiztos eszközökkel kapcsolatosan a legjobb szakmai felvilágosítást tudják nyújtani. Munkájukat Szabó Tamás műszaki asszisztens kollégánk kíséri. Ha telefonálsz hozzánk, szinte biztos, hogy az ő hangját fogod hallani először.

 

Keverőművek tervezésénél két kollégámmal ránk számíthat. Szerdahelyi Ákos megállás nélkül tervezi a különféle keveréstechnikai készülékeket, Urbán Béla segítségével. Csupa egyedi megoldásokat készítenek, minden igényét és elvárását figyelembe véve.

 

Folyadék- és porkeverési feladatokkal, gyártási tervekkel kapcsolatban Kapás Gergely kollégám a megfelelő szakember. Gergő az elmúlt években egyenes vonalú mozgatásokat végző gépek területén is jelentős tapasztalatot halmozott fel. Gergő munkáját is segíti új csapattagunk, Bodó Dániel, aki a folyadék és porkezelési technológiákat kiszolgáló berendezések értékesítésével foglalkozik. Fordulj hozzájuk bizalommal!

 

Hajtóművek, motorok összeszerelését, áru átvételt-kiadást, keverő berendezések összeállítását, a helyszíni szereléseket, raktárkészletünk kezelését Nagy Miklós kollégánk végzi. A munkáját Olasz József és Bugyi Imre támogatják. Jó csapatot alkotnak, számíthatsz rájuk!

 

Természetesen ez csak a szűkebb közösségünk. Munkánkat sok más kolléga támogatja, akikkel évek óta dolgozunk együtt Partnereink sikeréért. Az a biztos háttér, amit a precíz könyvelésünk, mindig megújuló marketingünk, képzett elektronikai szakemberünk és egyéb állandó beszállítóink nyújtanak, nélkülözhetetlen Partnereink kiszolgálásában. Ezúton is köszönet a munkájukért!

 

Küldetésünk, hogy Magyarországon minden gép működjön. Törekvéseink közül a legfontosabbak, hogy biztosítsuk a hajtóműves szakma legkiválóbb minőségű készülékeit és megalkossuk a technológiád számára készült egyedi, megbízható, kiváló minőségű keverő berendezést, vagy annak kellékét.

 

 

Köszönöm, hogy időt szántál csapatunk megismerésére! Gyere és hajts velünk! Segítünk, várunk, megoldjuk!

Sipos Sándor
Ügyvezető, Chemplex Kft.