Fékes motor

Árak

Fékes motor árak

A szűrő segítségével kiválaszthatja a megfelelő terméket, amit azonnal meg is rendelhet.

Katalógus

MŰSZAKI KÉRDÉSEM VAN!

A Chemplex hajtástechnikai szakértői segítenek Önnek!

tapasztalat

15 év szakmai tapasztalat

raktáron

Akár azonnal átvehető

Fékes motor

A fékes motor árak feltüntetése

A fenti táblázatban találja az összes online rendelhető fékes motort. A kiválasztás után a termékek mellett listázva találja a fékes motor árakat. Nem kell ajánlatra várnia, ráadásul a fékes motort – raktári tétel esetén,- akár már másnapra kiszállítjuk Önnek. A táblázatban feltüntetett fékes motor árak nettó árak.


A Chemplex palettáján található fékes motor árak az értéket tükrözik

Önnek fékes motor esetében elsődleges szempont a gyors és pontos, biztonságos megállás. A Chemplex olyan olasz gyártású fékes motor készletet kínál Önnek, amelyek versenyképes árakon felelnek meg az összes minőségi elvárásnak.


Ön katalógusunkból néhány kattintással letöltheti a fékes motor műszaki adatlapját. A szállítási határidők raktári tételek esetén minimálisak! A fékes motor árak a rövid szállítási határidő ellenére sem változnak! Biztonságos, gyors, pontos megállás.


Fékes motorjaink akár extra csendes fékkel is szállíthatóak. Sarkalatos kérdés a könnyű tisztíthatóság és a gazdaságos karbantartás? A Chemplex kínálatában csak ilyen fékes motort talál! Ön csak beszerel, és már indulhat is a gép. A tesztelést mi elvégeztük. Ezt is tartalmazzák a fékes motor árak, amelyért plusz költséget nem számítunk fel. A beépítési méreteket keresse a letölthető dokumentációban!

A fékes motor árakhoz adódnak az opcionális kiegészítők árai

A fékes motorok opcionális kiegészítőkkel alakíthatóak az Ön termelési igényeihez. Az opcionális kiegészítők árát nem tartalmazzák a listában megjelenített fékes motor árak. Opcionális kiegészítőink listázva vannak a fékes motor katalógus oldalán. A fékes motor kiegészítők ára felől kollégáinktól tájékozódhat.

Árak

Fékes motor
árak

A szűrő segítségével kiválaszthatja a megfelelő terméket, amit azonnal meg is rendelhet.

Szakértő

Kérdezzen
szakértőnktől

Segítünk kiválasztani a megfelelő terméket a megoldandó feladatára!

Dokumentumok

Fékes motor
dokumentumok

Egyfázisú villanymotor specifikációk, műszaki adatok, tartozékok.