Frekvenciaváltó árak

Egyfázisú frekvenciaváltó

Háromfázisú frekvenciaváltó

Az idő fontos tényező akár az Ön üzleti életében, akár a miénkben. Webshopunk segít Önnek időt nyerni, hiszen akár azonnal láthatja a kiválasztott frekvenciaváltó árakat és nem kell külön árajánlatot kérnie, majd várni, amíg megérkezik. Azonnali döntési helyzetbe hozza Önt, és a döntésére válaszul, mi a lehető legrövidebb időn belül (raktári termékek esetén) akár másnapra szállítjuk Önnek a kívánt modellt. Néhány adat leszűrésével könnyen kiválaszthatja azt az egy-, vagy háromfázisú frekvenciaváltót, amely az Ön alkalmazásához megfelelő. A kiválasztást követően, a termékek sorában láthatja a frekvenciaváltó árakat. A táblázatban feltüntetett frekvenciaváltó árak nettó árak.

Árak

Frekvenciaváltó árak

A szűrő segítségével kiválaszthatja a megfelelő terméket, amit azonnal meg is rendelhet.

tapasztalat

15 év szakmai tapasztalat

raktáron

Akár azonnal átvehető

A frekvenciaváltó árak értéket tükröznek

Egy frekvenciaváltó megvásárlásával Ön akkor hoz jó döntést, ha a kiválasztott termék kompromisszummentes, ráadásul a frekvenciaváltó ára versenyképes. Egyszerű feladatoktól a nagyteljesítményű motorok ellátásáig minden területet igyekeztünk lefedni. Tapasztalatunk és szaktudásunk az Ön munkáját erősíti: kiválasztottuk Önnek a piacon fellelhető legjobb minőséget.


Egyfázisú frekvenciaváltó

A Motovario egyfázisú frekvenciaváltó palettánk egyszerűen programozható, kompakt kivitelű készülékek sorozatából áll, amelyek extrém hatásfokuk és csendes működésük okán széles felhasználást tesznek lehetővé. Pályahajtások, ventilátorok, szivattyúk, csomagológépek, textilipari gépek frekvencia szabályzására kifejezetten ajánljuk a Motovario egyfázisú frekvenciaváltó típusait. Készülékeink 2,2 kW-ig jól lefedik az egyszerűbb ipari és lakossági alkalmazásoknál igényelt inverterek skáláját. ***ÚJDONSÁG!*** Nézze meg az EM16 IP66-os kivitelét, ami valódi szupersegítség: a zárt és vízálló házkialakítás és a beépített főkapcsoló lehetővé teszik a frekvenciaváltó közvetlen üzemi környezetbe való telepítését. Ezzel időt, pénzt, munkaidőt takarít meg és a frekvenciaváltót akár a szállítószalag mellé, a villanymotorhoz is szerelheti, mert nincs szükség kapcsolószekrény kialakítására. Egyfázisú kivitelben 0,37-2,2 kW közötti teljesítménnyel érhető el.

Egyfázisú frekvenciaváltóink nem alkalmasak egyfázisú villanymotorok meghajtására, csak a 230/400V-os tekercselésű háromfázisú villanymotorokéra.
A bemenet 1x230V! Kimenet 3x230V!


Háromfázisú frekvenciaváltó

A Motovario háromfázisú frekvenciaváltók jól lefedik az ipari megoldásokhoz szükséges inverterek skáláját: 0,04 kW-tól 450 kW-ig szerezheti be a szükséges háromfázisú frekvenciaváltót rövid időn belül (a kívánt termék elérhetőségét a webshopban azonnal leellenőrizheti). ***ÚJDONSÁG!*** Nézze meg az EM16 IP66-os kivitelét, ami valódi szupersegítség: a zárt és vízálló házkialakítás és a beépített főkapcsoló lehetővé teszik a frekvenciaváltó közvetlen üzemi környezetbe való telepítését. Ezzel időt, pénzt, munkaidőt takarít meg és a frekvenciaváltót akár a szállítószalag mellé, a villanymotorhoz is szerelheti, mert nincs szükség kapcsolószekrény kialakítására. Háromfázisú kivitelben 0,75-kW-11 kW közötti teljesítménnyel érhető el.

Webshopból nem elérhető termékek esetén 24 órán belül megadjuk az árakat

Minden frekvenciaváltó úgy hagyja el a jászberényi raktárunkat, hogy annak második minőségi ellenőrzését a kiszállítás előtt magunk végezzük el – ez a plusz a frekvenciaváltó árakat nem befolyásolja. Duplán biztosítjuk Önt a minőségről és emellé még általánosságban 2 év garanciát is adunk.

Szakértő

Kérjen ajánlatot

Segítünk kiválasztani a megfelelő terméket a megoldandó feladatára!

A frekvenciaváltó árakhoz hozzáadódnak az opcionális kiegészítők árai

Ahhoz, hogy a frekvenciaváltó tökéletesen illeszkedjen az Ön termelésébe, opcionális kiegészítőkkel tesszük egyedivé. Az opcionális kiegészítők minden egyes frekvenciaváltó katalógus oldalán megtalálhatóak felsorolás szinten és a letölthető dokumentációban részletesen. A frekvenciaváltó árak kiegészítők igénylése esetén, azok árának hozzáadásával változnak!