Speciális hajtómű árak

A speciális hajtóművek közül a legáltalánosabb a szervóhajtás, ezért a szervós termékeket webhopból, időkorlát nélkül elérhetővé tettük az Ön számára. Minden egyes szervomotoros speciális hajtómű árát a termék mellett pontosan feltüntettük. A táblázatban feltüntetett szervomotoros speciális hajtómű árak nettó árak.

Árak

Szervomotor árak

A szűrő segítségével kiválaszthatja a megfelelő terméket, amit azonnal meg is rendelhet.

tapasztalat

15 év szakmai tapasztalat

raktáron

Akár azonnal átvehető

Szervomotor

A szervomotorok a léptetőmotorok nagyteljesítményű alternatívái. A szervomotor nagy precizitású forgó-működtető (vagy lineáris működtető) berendezés, amely a sebesség és gyorsulás szabályozásával pontos szög-, vagy egyenes vonalú pozicionálást tesz lehetővé. Minden szervomotorban van egy beépített pozícióérzékelő szenzor. Ennek az egységnek a kötelező kiegészítője az alapegységtől független vezérlőegység.

Raktárkészleten lévő, webshopból nem elérhető hajtóműveink katalógusát, letölthető dokumentumokkal speciális hajtómű típusonként itt találja:

Webshopból nem elérhető termékek esetén 24 órán belül megadjuk az árakat

Minden szervomotor úgy hagyja el a jászberényi raktárunkat, hogy annak második minőségi ellenőrzését a kiszállítás előtt magunk végezzük el – ez a plusz a szervomotor árakat nem befolyásolja. Duplán biztosítjuk Önt a minőségről és emellé még általánosságban 2 év garanciát is adunk.

Szakértő

Kérjen ajánlatot

Segítünk kiválasztani a megfelelő terméket a megoldandó feladatára!

A szervomotor árakhoz hozzáadódnak az opcionális kiegészítők árai

Ahhoz, hogy a hajtóműve tökéletesen illeszkedjen az Ön termelésébe, opcionális kiegészítőkkel tesszük egyedivé. Az opcionális kiegészítők minden egyes szervomotor katalógus oldalán megtalálhatóak felsorolás szinten és a letölthető dokumentációban részletesen. A szervomotor árak kiegészítők igénylése esetén, azok árának hozzáadásával változnak!