Villanymotor árak

Egyfázisú villanymotor

3 fázisú
motor

Webshopunk az Ön szolgálatában áll. Amellett, hogy azonnal tájékozódhat a villanymotor árakról, időkorlát nélkül a rendelkezésére áll a vásárlási lehetőség és a legtöbb terméket akár másnapra kiszállítjuk Önnek, de erről minden esetben pontos tájékoztatást adunk. A szükséges termék kiválasztása után a villanymotor árak a termékek mellett listázva vannak. A táblázatban lévő villanymotor árak nettó árak.

Árak

Villanymotor árak

A szűrő segítségével kiválaszthatja a megfelelő terméket, amit azonnal meg is rendelhet.

Szakértő

Kérdezzen szakértőnktől

Segítünk kiválasztani a megfelelő terméket a megoldandó feladatára!

tapasztalat

15 év szakmai tapasztalat

raktáron

Akár azonnal átvehető

A Chemplex palettáján található villanymotor árak az értéket tükrözik

A piacon fellelhető egyfázisú, háromfázisú és fékes motorok a Chemplex kínálatában minden esetben kiváló minőséget garantálnak. A villanymotor árak nem emelkednek annak ellenére, hogy számos hozzáadott értékkel bírnak.


Egyfázisú villanymotor

Az egyfázisú villanymotor praktikus választás háztartási elektronikai készülékek, szivattyúk vagy kisebb műhelyi gépek meghajtására. 0,09 kW-tól egészen 3 kW-ig kaphatóak, alumíniumházas kivitelben, üzemi kondenzátorral szerelve.

3 fázisú motor

A 3 fázisú motor az egyik legelterjedtebb forgótengelyes erőátviteli készülék. Alig van olyan termelő berendezés, amibe legalább egy villanymotor ne lenne beépítve. A háromfázisú villanymotorok 0,09 kW teljesítménytől 315 kW teljesítményig vannak készleten, 75 kW-ig cégünk jászberényi raktárbázisáról 1-2 nap alatt szállíthatóak.

Így válaszd ki a megfelelő villanymotort!

A filmeket azért készítettük, hogy bármikor, a telefonos segítségünk nélkül is hozzáférhessen a gyors infomációkhoz. Jó munkát kívánunk!Mire figyelj, ha csigahajtóművet és villanymotort rendelsz egyben?


Nyissa meg a videólistát a youtube oldalon itt!
Itt videó azonnal elindul és egymás után nézheti meg a teljes lejátszási listát.
Ha a kép bal felső sarkában lévő ikonra kattint, megnyílik a videólista, ahonnan célirányosan kiválaszthatja azt a filmet, ami Önt éppen ebben a pillanatban segíti. A kép alatt találja a filmek egyedi linkjét.
Ha kérdése maradt, forduljon hozzánk, írjon nekünk, vagy keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.
Bármelyik megoldást választja,a YouTube csatornánk szolgálja ki Önt. Iratkozzon fel és nem marad le új videóinkról sem! Ha a segítségére voltunk, örülünk, ha nem felejti el ezt másokkal is megosztani!


A webshopban a legkeresettebb villanymotorok megrendelésére van lehetősége. A speciális, ritkábban használt villanymotorok raktárkészletről szintén elérhetőek. Katalógusainkból ezekről is tájékozódhat:

Webshopból nem elérhető termékek esetén 24 órán belül megadjuk az árakat

Azok a villanymotorok, amelyek webshopból még nem elérhetőek, nagy valószínűséggel raktárunkban megtalálhatóak. Természetesen ezek esetében is vállaljuk, hogy a raktári tételeket akár másnapra kiszállítjuk Önnek. Erről minden esetben pontos tájékoztatást adunk.


Minden villanymotor úgy hagyja el a jászberényi raktárunkat, hogy annak második minőségi ellenőrzését a kiszállítás előtt magunk végezzük el – ez a plusz a villanymotor árakat nem befolyásolja. Duplán biztosítjuk Önt a minőségről és emellé még általánosságban 2 év garanciát is adunk.

Szakértő

Kérjen ajánlatot

Segítünk kiválasztani a megfelelő terméket a megoldandó feladatára!

A villanymotor árakhoz hozzáadódnak az opcionális kiegészítők árai

Ahhoz, hogy hajtóműve tökéletesen illeszkedjen az Ön termelésébe, opcionális kiegészítőkkel tesszük egyedivé. Az opcionális kiegészítők minden egyes villanymotor katalógus oldalán megtalálhatóak felsorolás szinten és a letölthető dokumentációban részletesen. A villanymotor árak kiegészítők igénylése esetén, azok árának hozzáadásával változnak!