Állásajánlatok


Marketing koordinátort keresünk!

Szívesen ötletelsz annak érdekében, hogy hogyan adhatnál el többet a rád bízott termékekből? Szerinted is mindegy, hogy mi a termék, ha az jó és van piaca? Unod már, hogy nem hagynak szárnyalni? Hogy lesöprik az ötleteidet és a kreativitásodat? Tudsz kreatívan kampányt tervezni? Meg is tudod valósítani? Gyere hozzánk, és bontakozz ki!

TOVÁBB OLVASOM >

​Ügyfélélmény felelős kollégát keresünk!

Ügyfélélmény felelős kollégát keresünk, ha te vagy az, a telefonhívástól a kiszállításig támogatod majd az ügyfeleket.

A jászberényi irodánkban új pozícióra várunk téged, teljes munkaidős, irodai állás betöltésére, amelyben az ügyfelekkel való kapcsolattartás és a szállítmányozásunk koordinálása lesz a fókusz.


TOVÁBB OLVASOM >

Gyere a Chemplexhez szerviztechnikusnak!

Várunk jászberényi csapatunkba!

Ha már gyermekkorodban is az édesapád műhelyében játszottál, ha le sem vetted a szemed a nálatok dolgozó szerelőkről, ha kicsiként is szétszereltél és összeraktál mindent, és ezt felnőtt korodban is folytatod, sőt van műszaki végzettséged, parfüm helyett is gépolajat fújsz magadra, akkor jó hírünk van számodra, mert ezt a szenvedélyedet nálunk kiélheted!

TOVÁBB OLVASOM >

​Területi képviselőt/műszaki értékesítőt keresünk!

Területi képviselőt várunk csapatunkba! A munkavégzés helye: elsősorban Nyugat-Magyarország és Budapest

Hajtástechnikai berendezések (hajtómű, villanymotor, frekvenciaváltó) valamint folyadék- és porkeverő berendezések értékesítésére keressük az ország legjobb értékesítőit.

TOVÁBB OLVASOM >

​Vegyipari tervezőmérnököt, eljárástechnikai gépészt keresünk!

Vegyipari tervezőmérnököt, eljárástechnikai gépészt keresünk budapesti tervezőirodánkba!

TOVÁBB OLVASOM >