villanymotorral szerelt Hajtómű

saját szereldénkben szereljük össze neked

saját szereldénkben szereljük össze neked

Magyarországi műhelyünkben nagy szakértelemmel rendelkező szerelőink az igényeidnek megfelelő villanymotoros hajtóművet állítják össze. Gyakorlatilag korlátlan mennyiségben és termékvariációban kérheted az összeszerelést,  akár ATEX kivitelben is.

⏱️ HATÁRIDŐ: Néhány nap alatt szállítjuk.

📌 GARANCIA: Motovario hajtóművekre 24 hónap garanciát adunk.

☎️ Sürgős esetben munkanapokon a telefonos elérhetőségünkön kollégáink gyors támogatást nyújtanak.

villanymotorral_szerelt_hajtomu

Extra előnyök, amiért érdemes tőlünk rendelni:

☑️ Tökéletes termékkompatibilitás: garantáljuk, hogy az ideális hajtómű+villanymotor kombinációt állítjuk össze számodra.

☑️ Összeszerelve küldjük: nincs szükség rá, hogy időt és energiát fektess az összeillesztésbe, hiszen mi ezt elvégezzük helyetted.

☑️ Minden összeállítást tesztelünk: annak érdekében, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, minden egyes megrendelést alaposan ellenőrzünk. Így az átvételt követően azonnal a gyártásba illeszthető lesz.

☑️ Motovario Összeszerelő Központ vagyunk: a világszínvonalú Motovario hajtóműgyártó cégtől elnyert MAC minősítés büszke tulajdonosaként minden összeszerelést a legmagasabb szabványoknak megfelelően, saját műhelyünkben végzünk. Megrendelésed így kiváló minőségben, gyorsan és helyben készül el, elkerülve a hosszú átfutási időket.

MAC_osszeszerelo_kozpont

VILLANYMOTORRAL SZERELT HAJTÓMŰVEK

csigahajtomu_villanymotorral

Csigahajtómű villanymotorral szerelve

NMRV és NMRV-P a legelterjettebb termékünk a csigahajtóműves villanymotor. Itt is különböző méretekben tudjuk kiszolgálni az igényeket a 14 mm-es kihajtó csőtengely átmérőtől 50 mm-es átmérőig, 0,09 kW-tól a 15 kW-os rátehető motorteljesítményig.

homlokkerekes_hajtomu_villanymotorral

Homlokkerekes hajtómű villanymotorral szerelve

H0– öntöttvas ház homlokkerekes hajtóművek esetén 25 mm-től 90 mm-es kihajtó tengely átmérőig. A rátehető motorteljesítmény 0,18 kW-45 kW közötti.

HA– homlokkerekes alumíniumházas hajtóművek esetében 20-25-30 mm-es kihajtótengellyel tudsz tőlünk hajtóművet beszerezni, amelyekre – mérettől függően – 0,18 kW-tól 5,5 kW motorteljesítmény tehető.

kupkerekes_hajtomu_villanymotorral

Kúpkerekes hajtómű villanymotorral szerelve

B– Abban az esetben, ha kúpkerekes hajtóműves villanymotorra van szükséged, akkor az öntöttvas házasban tudunk segíteni 35 mm-es kihajtó csőtengely átmérőtől a 100 mm-es kihajtó csőtengelyig, 0,55 kW rátehető teljesítménytől a 90 kW-os teljesítményig.

laposkerekes_hajtomu_villanymotorral

Lapos hajtómű villanymotorral szerelve

S- A termékpalettánkon szerepelnek még a felfűzhető hajtóműves villanymotorjaink is. Ezek is öntöttvas házasok, 30 mm-től a 90 mm-es kihajtó csőtengellyel. Teljesítménytartomány 0,55 kW és 45 kW közötti.

kupkerekes_hajtomu_villanymotorral

Robbanásbiztos ATEX hajtómű

Az EU ATEX direktíváinak megfelelő Motovario ipari fogaskerekes hajtóműveket (homlokkerekes, kúpkerekes, felfűzhető) Motovario Összeszerelő Központunkban szereljük össze. A hajtóműveid összeszerelésére akkor is csak néhány napot kell várnod, ha nagy darabszámban rendeled. Igény szerint villanymotorral összeszerelve szállítjuk és ha szükséges, szervizcsapatunk az elősírásoknak megfelelő beüzemelést is elvégzi.