Villanymotor

Az olasz partnerünk által biztosított Simotop villanymotorok biztonságos és hibamentes üzemeltethetőségük, könnyű beépíthetőségük, alacsony karbantartási szükségletük miatt kedveltek ügyfeleink körében: ezért biztatjuk Önt is a Simotop elektromos motor választására! Villanymotor beszállítónk kiválasztásánál az optimális ár-érték arány volt az elsődleges szempont, így a raktárunkban található elektromos motorok a legtöbb alkalmazásra, versenyképes feltételek mellett szállíthatóak.

A Simotop Group Spa. által gyártott villanymotorok megfelelnek az európai és orosz előírásoknak, amerikai és kanadai piacra történő értékesítéshez UL és CSA minősítéssel is rendelkeznek. A Chemplex különleges villanymotorok specialistája fel van készülve a legkülönfélébb felhasználásra is, így szinte minden helyzetre van kész megoldása.

Villanymotor típusok

3 fázisú villanymotor

3 fázisú motor az egyik legelterjedtebb forgótengelyes erőátviteli készülék. Alig van olyan termelő berendezés, amibe legalább egy villanymotor ne lenne beépítve. A háromfázisú villanymotorok 0,09 kW teljesítménytől 315 kW teljesítményig vannak készleten, 75 kW-ig cégünk jászberényi raktárbázisáról 1-2 nap alatt szállíthatóak.

Műszaki információk és 3D modell letöltési lehetőség a Webshopban.

Fékes motor

A Chemplex különleges elektromos motorok specialistája fel van készülve a legkülönfélébb felhasználásra is, így szinte minden helyzetre van kész megoldása. Fékes villanymotor-kínálatunk 0,12 kW-tól egészen 90 kW-ig teljesítményig terjed. Háromfázisú megtáplálással kaphatóak és valamennyi fékkel rendelkező elektromotor alkalmas normál és frekvenciaváltós üzemre is. Egyedi tengelykialakítással, csendes üzemű fékkel, kényszerhűtéssel is felszerelhetők.

Wifi-s frekvenciaváltós motor

A WIFI alkalmazhatóvá vált elektromos motorok vezérlésére és programozására egyaránt; így született az elmúlt év forradalmian új fejlesztése, a különböző technológiák egyesítésének eredményeként létrejött WIFI-s frekvenciaváltós elektromos motor. Kiemelten ajánljuk azon partnereinknek, akik hidraulikus tápegységeket, szivattyúkat vagy nagyteljesítményű ventilátorokat üzemeltetnek. Készülékeinkkel jelentős energiamegtakarítás érhető el.

ATEX robbanásbiztos villanymotor

A robbanásbiztos elektromos motor használatával leggyakrabban a vegyiparban, a petrolkémia, festék- és gyógyszergyártás területén találkozhatunk, de már sok esetben bányászati gépek esetén is kötelezővé teszik a robbanás biztos motor alkalmazását. Az előírások a gázrobbanás és a porrobbanás lehetőségét védik ki.

A megfelelő villanymotor kiválasztása! Videós segítséggel!

Ha kérdése maradt, forduljon hozzánk, írjon nekünk, vagy keressen bennünket elérhetőségeink egyikén. Bármelyik megoldást választja, a YouTube csatornánk szolgálja ki Önt. Iratkozzon fel és nem marad le új videóinkról sem! Ha a segítségére voltunk, örülünk, ha nem felejti el ezt másokkal is megosztani!