Hajtástechnika

Ha valós referenciákkal és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező partnert keresel, olyat, aki biztosítja a hajtástechnikai eszközeidet és ha szükséges tanácsadással, műszaki megoldási javaslattal, szervizzel és karbantartási-fejlesztési kérdésekben is támogat, akkor megtaláltad!
A Chemplex Kft. 20 éve van a hazai hajtástechnika élvonalában, Kiss László hajtástechnikai szakértővel a csapat élén, aki országosan ismert és elismert szaktekintély. Pályafutása során több mint 15 000 kifogástalanul működő, egyedi műszaki javaslatot állított össze.
Minden egyes beépített hajtástechnikai eszköz mögött az ő szakmai támogatását éred el. 

Hajtómű típusok

Hajtóművek

A jó minőség csak egy érv. A Motovario csigahajtómű kompakt, jól terhelhető, karbantartásmentes és a Motovario szabadalom alumínium ház biztosítja azt, hogy nem melegszik túl. A Motovario a hajtástechnikai piac egyik legbefolyásosabb szereplője, világszerte kiterjedt hálózattal rendelkezik, ezért naponta több ezer csigakerekes hajtómű gördül le a gyártósorokról. Alkalmazásaikat állandó megbízható minőség, kiváló terhelhetőség és hosszú távú működés jellemzi.

Villanymotorok

Alig van olyan termelő berendezés, amibe legalább egy villanymotor ne lenne beépítve. Elterjedtségük folytán villanymotorok esetében igen nagy a szórás, minőségben és árban egyaránt. Elektromos motor beszállítónk kiválasztásánál az optimális ár-érték arány volt az elsődleges szempont, így a raktárunkban található elektromos motorok a legtöbb alkalmazásra, versenyképes feltételek mellett rendelhetőek. Egyedi felfogatás esetén is fordulj hozzánk, tudunk segíteni.

Frekvenciaváltók

A piacon lévő legjobb frekvenciaváltó termékcsaládokat választottuk ki, olyan termékeket, amelyekben megbízunk. A Motovario és a Delta termékei mellé lépett a palettánkra az INVT frekvenciaváltó márka, amelyet mi csak úgy hívunk, hogy a “kis mindentudó”. Alapfunkciói között a fékellenállás-illesztés is szerepel, ami kifejezetten újdonság más, hasonló paraméterekkel rendelkező frekvenciaváltókkal szemben. STO (Safe torque stop) biztonsági bemenetének köszönhetően vészgomb tehető rá. 1,5 kW teljesítménytől beépített zavarszűrővel, PID funkcióval, szivattyús nyomástartással rendelkezik.

Lineáris mozgás

A lineáris mozgatás termékei közül az ipar és félipari berendezéseinkre elsősorban ipari felhasználók számíthatnak. Az olasz Servomech és LinearMech termékeiben találtuk meg azt a minőséget, amelyet nagy biztonsággal ajánlunk. Nézd meg a termékeket és fordulj hozzánk, ha lineáris eszközeinkre vagy azokkal kapcsolatos szakmai támogatásra van szükséged!

Speciális hajtások

Évtizedek óta dolgozunk ezekkel a beszállítókkal, mert termékeik megfelelnek a Chemplex minőségi elvárásainak: az átlagnál gyorsabb a beszerzési lehetőségük (a legjáratosabb alkalmazásokat raktárpolcon tartjuk) és kivétel nélkül megtérülő, megbízható eszközök. Műszaki megoldási javaslatért, szakmai kérdésért, konkrét eszköz gyors beszerzéséért fordulj hozzánk!