Lapos hajtómű

A Motovario lapos hajtómű legnagyobb előnye, hogy Motovario Összeszerelő Központunkban nagyon gyorsan előállítjuk és akár villanymotorral, rugalmas tengelykapcsolóval szerelve szállítjuk. Kedvező a hatásfoka, kiváló a terhelhetősége és speciális kialakításának köszönhetően széleskörű a felhasználása. A lapos hajtómű ismert még felfűzhető hajtómű, esetleg lapos homlokkerekes hajtómű néven is.

A lapos hajtómű felhasználása

Az úgynevezett laposhajtás (vagy felfűzhető hajtómű, esetleg lapos homlokkerekes hajtómű) a standard hajtóművek között talán ritkábban használt típusok. Speciális kialakításának köszönhetően használói általában ragaszkodnak ehhez a változathoz.

Érvek a lapos hajtómű mellett

A Motovario „S” sorozatú, felfűzhető homlokkerekes hajtóművek öntöttvas kivitelben szállítjuk. A laposhajtás méretválasztékunk széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít kiváló terhelhetőséggel, szélsőséges környezeti adottságok között is megbízható üzemmel. A lapos/felfűzhető hajtóművet a jászberényi Motovario Összeszerelő Központunk, az elvárásaid szerint, akár egy-két munkanapon belül szereli össze, robbanásbiztos kivitelben is. Ha kéred, villanymotorrral szerelve szállítjuk és ha szükséges, szervizcsapatunk a beüzemelésben is segít.

A lapos hajtóművek alkalmasak szállítószalag, szállítócsiga, keverőgép, daru, haladó hajtás, csörlők, csévélő berendezések meghajtására. Az ilyen feladatok megoldására többféle variáció létezik, azonban a Motovario felfűzhető homlokkerekes hajtómű által a legkedvezőbb hatásfokú (93-97%) megoldást érheted el.

A motovario lapos hajtómű tulajdonságai

Alapesetben minden felfűzhető homlokkerekes hajtómű -5C° és +40C° környezeti hőmérsékleten történő üzemre alkalmas olajjal feltöltve kerül átadásra.

Uniblokk gépház, nagy szilárdságú G200 szürke öntöttvasból, RAL 5010 kék vegyszerálló bevonattal.

Motovario laposhajtás méretek: 050-060-080-100-125-140-150

Elérhető felfűzhető hajtómű kialakítások: S – IEC motorperem csatlakozással szerelve, IS – tömör behajtó tengellyel, PS – motor oldalon beszerelt rugalmas tengelykapcsolóval, CS – kompakt motorral

45 kW-ig, D30-90 mm csőtengelyátmérővel

2-3 fokozat, a felfűzhető hajtómű maximális forgatónyomatéka 10.000 Nm.

Kiegészítő termékek homlokkerekes hajtóműhöz

Egyoldali kihajtó

Fedél

Perem

Nyomatékkar

Gyors kiszállítás

1-2 munkanapon belül szállítjuk raktáron levő termékeinket, vagy átveheted személyesen is.

Nagy raktárkészlet

Széles raktárkészletet tartunk, hogy mindig elérhesd a számodra legfontosabb termékeket.

Szakértői támogatás

20 éves iparági tapasztalatunk és szaktudásunk révén megtaláljuk a legjobb megoldást neked is.

Chemplex garancia

Garantáljuk a termékeink magas minőségét, a legjobb ár-értékarányt és a beépíthetőséget.

Maradt még kérdésed?

Ügyfélszolgálatunk és back office mérnökeink várják a hívásod!

+36 1 347 0682

+36 70 625 2363

Írj üzenetet!

Kapcsolat