Hajtóművek

Csigahajtóművekből bőséges raktárkészletről választhatsz, míg az ipari fogaskerekes hajtóműveket Motovario Összeszerelő Központunkban megrendelői igény szerint szereljük készre -ATEX kivitelben is- gyakorlatilag korlátlan mennyiségben és termékvariációban. Szerelőcsapatunk igény szerint a hajtóművet villanymotorral szerelve állítja elő, illetve ha azt kéred, helyszíni szerelést is biztosítunk. Néhány nap alatt szállítjuk és hajtóművedre 24 hónap garanciát adunk.

A hajtómű típusok elnevezésére kattintva megnyílik az egyes hajtóművek katalógus oldala részletes információkkal, letölthető dokumentumokkal és ajánlatkérő formmal.

Sürgős esetben munkanapokon a telefonos elérhetőségünkön kollégáink gyors támogatást nyújtanak.

Hajtómű típusok

Csigahajtómű

Minden egyes csigahajtóműben megtalálod az 1965 óta világszinten élvonalbeli Motovario fejlesztését. Tapasztalni fogod, hogy megbízható, üzembiztos hajtást eredményeznek; hosszú távon és remek áron.

Homlokkerekes hajtómű

A homlokkerék-meghajtás esetében egy, két vagy három fogaskerék-áttétel segítségével a hajtómű a motor tengelyvonalának irányába továbbítja a nyomatékot. Az ilyen feladatok megoldása többféleképpen lehetséges, ami azonban a legkedvezőbb hatásfokú (93-97%) megoldást a Motovario homlokkerekes hajtómű nyújtja.

Kúpkerekes hajtómű

Kiváló a Motovario kúpkerekes hajtóművek nyomaték-súly viszonya és fontos szempont, hogy karbantartási igényük minimális. A Motovario termékek „B” sorozatát a kúpkerekes hajtóműcsalád teszi ki, amelynek tagjai alkalmasak nagyipari készülékek, keverőművek, őrlők meghajtására, nehéz üzemi körülmények között is.

Lapos hajtómű

A lapos-, egyenes- vagy felfűzhető hajtómű nagy áttételeivel arányosan nagy teljesítménnyel, kiváló terhelhetőséggel, szélsőséges környezeti adottságok között is megbízhatóan üzemel. A legtöbb ügyfelünk mezőgazdasági- és bányaüzemi szállítószalagok, szállítócsigák, vagy vegyipari keverőberendezések működtetésére használja.

Robbanásbiztos ATEX hajtómű

Az EU ATEX direktíváinak megfelelő Motovario ipari fogaskerekes hajtóműveket (homlokkerekes, kúpkerekes, felfűzhető) Motovario Összeszerelő Központunkban szereéljük össze. A hajtóműveid összeszerelésére akkor is csak néhány napot kell várnod, ha nagy darabszámban rendeled. Igény szerint villanymotorral összeszerelve szállítjuk és ha szükséges, szervizcsapatunk az elősírásoknak megfelelő beüzemelést is elvégzi.