Hajtóművek

Csigahajtóművekből bőséges raktárkészletről választhatsz, míg az ipari fogaskerekes hajtóműveket Motovario Összeszerelő Központunkban megrendelői igény szerint szereljük készre -ATEX kivitelben is, gyakorlatilag korlátlan mennyiségben és termékvariációban. 

Néhány nap alatt szállítjuk és hajtóművedre 24 hónap garanciát adunk.

A hajtómű típusok elnevezésére kattintva megnyílik az egyes hajtóművek katalógus oldala részletes információkkal, letölthető dokumentumokkal és ajánlatkérő formmal. Sürgős esetben munkanapokon a telefonos elérhetőségünkön kollégáink gyors támogatást nyújtanak.

Szerelőink igény szerint a hajtóművet villanymotorral szerelve állítja elő, és ha kéred, helyszíni szerelést is biztosítunk. (Kattints a HAJTÓMŰ VILLANYMOTORRAL gombra!)

Hajtómű típusok

Csigahajtómű

Minden egyes csigahajtóműben megtalálod az 1965 óta világszinten élvonalbeli Motovario fejlesztését.
Tapasztalni fogod, hogy megbízható, üzembiztos hajtást eredményeznek; hosszú távon és remek áron.
Kérheted robbanásbiztos ATEX kivitelben is!

Legnépszerűbb típusok: Motovario NMRV és NMRV-P

Homlokkerekes hajtómű

A homlokkerék-meghajtás esetében egy, két vagy három fogaskerék-áttétel segítségével a hajtómű a motor tengelyvonalának irányába továbbítja a nyomatékot. Az ilyen feladatok megoldása többféleképpen lehetséges, ami azonban a legkedvezőbb hatásfokú (93-97%) megoldást a Motovario homlokkerekes hajtómű nyújtja.

Kérheted robbanásbiztos ATEX kivitelben is!

Kúpkerekes hajtómű

Kiváló a Motovario kúpkerekes hajtóművek nyomaték-súly viszonya és fontos szempont, hogy karbantartási igényük minimális. A Motovario termékek „B” sorozatát a kúpkerekes hajtóműcsalád teszi ki, amelynek tagjai alkalmasak nagyipari készülékek, keverőművek, őrlők meghajtására, nehéz üzemi körülmények között is.

Kérheted robbanásbiztos ATEX kivitelben is!

Lapos hajtómű

A Motovario lapos-, egyenes- vagy felfűzhető hajtóműve nagy áttételeivel arányosan nagy teljesítménnyel, kiváló terhelhetőséggel, szélsőséges környezeti adottságok között is megbízhatóan üzemel. A legtöbb ügyfelünk mezőgazdasági- és bányaüzemi szállítószalagok, szállítócsigák, vagy vegyipari keverőberendezések működtetésére használja.

Kérheted robbanásbiztos ATEX kivitelben is!

Robbanásbiztos ATEX hajtómű

Az EU ATEX direktíváinak megfelelő Motovario ipari fogaskerekes hajtóműveket (homlokkerekes, kúpkerekes, felfűzhető) Motovario Összeszerelő Központunkban szereljük össze. A hajtóműveid összeszerelésére akkor is csak néhány napot kell várnod, ha nagy darabszámban rendeled. Igény szerint villanymotorral összeszerelve szállítjuk és ha szükséges, szervizcsapatunk az elősírásoknak megfelelő beüzemelést is elvégzi.