Frekvenciaváltó

Mi a kihívás?
Extrém hatásfok társuljon a különlegesen csendes működéshez?
Esetleg mindehhez legyen közvetlen üzemi környezetbe helyezhető? Kapcsolószekrény nélkül?

Meggyőződésünk, hogy a legjobb minőség alkalmas csak hosszútávú munkavégzésre ezért nagy örömmel mutatjuk be a Motovario innovációját: az egyfázisú és háromfázisú frekvenciaváltó sorozatot, amelyek közül minden ipari igényre adódik megfelelő. Egyfázisú kivitele 0,15 kW – 2,2 kW tartományban, háromfázisú változatban 0,37 kW – 90 kW-ig állja a kihívásokat, akár 599 Hz kimeneti frekvenciával.

#CSÚCSFREKI Nézze meg az EM16 IP66-os kivitelét, ami valódi szupersegítség: a zárt és vízálló házkialakítás és a beépített főkapcsoló lehetővé teszik a frekvenciaváltó közvetlen üzemi környezetbe való telepítését. Ezzel időt, pénzt, munkaidőt takarít meg és a frekvenciaváltót akár a szállítószalag mellé, a villanymotorhoz is szerelheti, mert nincs szükség kapcsolószekrény kialakítására. Egyfázisú kivitelben 0,37-2,2 kW-ig, háromfázisú kivitelben 0,75-kW-11 kW közötti teljesítménnyel érhető el.

Frekvenciaváltó típusok

Egyfázisú frekvenciaváltó

Az egyfázisú frekvenciaváltók aloldalon minden műszaki információt és segítséget megtalál az Ön műszaki igényeinek megfelelő Motovario vagy Delta egyfázisú frekvenciaváltó kiválasztásához. Ha az árakat szeretné megismerni, vagy pontosan tudja melyik az a frekvenciaváltó készülék, amelyre szüksége van, kattintson át a termék alatti nyíllal a webshopba, ahol az egyfázisú frekvenciaváltó árakról és rendelkezésre állásról azonnali információhoz jut.

 

Háromfázisú frekvenciaváltó

A háromfázisú frekvenciaváltók termékaloldalon minden műszaki információt és segítséget megtalál az Ön műszaki igényeinek megfelelő Motovario vagy Delta háromfázisú frekvenciaváltó kiválasztásához. Ha az árakat szeretné megismerni, vagy pontosan tudja melyik az a frekvenciaváltó készülék, amelyre szüksége van, kattintson át a webshopba, ahol a háromfázisú frekvenciaváltó árakról és rendelkezésre állásról azonnali információhoz jut.

Motovario frekvenciaváltóink rendkívül okosak, a legkisebb is olyan funkciókat tud, amelyeket más gyártmányok nagyobb frekvenciaváltói tudnak általában. Oktató videósorozatunkkal megmutatjuk Önnek, hogy hogyan üzemelje be, hogyan programozza és hogyan szabja testre frekvenciaváltóját. Nézze meg oktatóvideóinkat és kövesse kollégánkat – győződjön meg róla, hogy így sokkal könnyebb és gyorsabb lesz.

Motovario frekvenciaváltók aloldalain minden részlet a rendelkezésére áll ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő invertert. A webshopban ellenőrizheti az árat és a raktárkészletet és azonnal meg is rendelheti a választott frekvenciaváltót. Ha ezt munkaidőben teszi meg, a kívánt frekvenciaváltó akár a megrendelés leadását követő napon Önnél lesz.

Delta frekvenciaváltók a modern elektronikának és fejlett mikroprocesszor technológiának köszönhetően képesek hatékonyan irányítani a hozzájuk kapcsolt elektromos motort, amellyel elősegítik a gép automatizálását és rengeteg energiát spórolnak meg. A Delta frekvenciaváltó típusok különböző feladatokat látnak el. Attól függően milyen frekvenciaváltóra van szükség, alkalmazhatók egyszerűbb és összetett feladatokra vagy akár magas teljesítményű motorokhoz is.

A frekvenciaváltók jól alkalmazhatók például kis terhelésű szállítószalagokhoz,ventilátorokhoz, nagy terhelésű szállítószalagok, emelőgépek, extruderek, szivattyú-rendszerek meghajtására. A kedvező ár-érték arány miatt népszerű inverter a felhasználók körében.

Tanulja meg kollégánk segítségével, hogy hogyan üzemelje be és hogyan programozza helyesen Motovario frekvenciaváltó készülékét. A filmeket azért készítettük, hogy bármikor, a telefonos segítségünk nélkül is hozzáférhessen a gyors útmutatókhoz, a szükséges üzembehelyezési gyakorlathoz. Az eltérő típusú készülékek kijelzője azonos elven működik. Hasznára lesznek a filmek egy- és háromfázisú frekvenciaváltó programozása esetén is. Jó munkát kívánunk!

Ha kérdése maradt, forduljon hozzánk, írjon nekünk, vagy keressen bennünket elérhetőségeink egyikén. Bármelyik megoldást választja, a YouTube csatornánk szolgálja ki Önt. Iratkozzon fel és nem marad le új videóinkról sem! Ha a segítségére voltunk, örülünk, ha nem felejti el ezt másokkal is megosztani!

Oktatóvideók - ProTippek - Legyen hatékony! Videós segítséggel!