Trapézmenetes orsó

Trapézmenetes orsó alkalmazhatósága

Trapézmenetes orsók segítségével a forgómozgás (akár elektromos motorból, vagy kézi erőből származó) egyenes vonalú mozgássá alakítható, ezért a trapézmenetes orsók, vagy trapézmenetes szárak haladó anyával, az egyik leggazdaságosabb és legegyszerűbb megoldást kínálják a lineáris mozgatási feladatokra. A trapézmenetes orsók irányuk szerint lehetnek jobb- vagy baloldalra fordulók, kivitelezésük szerint egy- vagy több bekezdésűek. Ezeket a trapézmenetes szerkezeteket alkalmazzuk például az orsósemelőkben, illetve a lineáris aktuátorokban, variátorokban, vagy tolómotorokban.

Trapézmenetes orsó a Chemplextől

Trapézmenetes termékeinkre jellemző a széles méretválaszték, elérhetőek akár rozsdamentes kivitelben, standard, vagy egyedi kialakítású anyákkal. Standard hosszméretekben (1-6 méteres hosszúságig) többféle haladó anyával, rövid határidővel szállíthatóak. Tr 12- Tr 70-ig (megrendelésre akár Tr 160). Kivitel szerint jobb- és balmenetes orsók, speciális kivitelű trapézmenetes orsók: kétirányú menettel, egyedi orsóvéggel, vagy rajz szerinti megmunkálással, szintén kevés idő alatt érhetőek el.
Az egyedi igényeket, amennyiben pontos gyártási rajz alapján tudunk dolgozni, kedvező áron, nagy precizitású gépeken, a lehető legrövidebb idő alatt készítjük el.

Letölthető dokumentumok

Ajánlatkérés

Azonnal megveszem, irány a webshop!
Egyedi ajánlatot kérek!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36 1 347 0682
+36 70 625 2363