A Chemplex iparigép szervizére számíthatsz!

Széleskörű iparigép-szerviz szolgáltatással támogatjuk termelésed

Allapotfelmeres

Állapotfelmérés

Akarod tudni meddig él a géped?

Segítünk megelőzni a meghibásodást, kiszámíthatóbbá tenni a termelésed! Pontos információt kapsz arról, hogy milyen állapotban van és meddig megy még el a géped.

 • REZGÉSDIAGNOSZTIKA
 • SZÍJFESZESSÉG MÉRÉS
 • EGYTENGELYŰSÉG MÉRÉS
 • OLAJSZIVÁRGÁS ELLENŐRZÉSE
Javitas

Javítás

Megállt a termelés és vacakol a géped?

Ha meghibásodást észlelsz, akkor is számíthatsz ránk! Akár egyetlen gépelem, vagy a teljes gép javítását kell kézbe venni, csapatunk gyorsan és hatékonyan lép közbe.

 • HAJTÓMŰVEK JAVÍTÁSA
 • VEGYIPARI  BERENDEZÉSEK JAVÍTÁSA
 • ALKATRÉSZEK CSERÉJE KÉSZLETRŐL
 • PNEUMATIKAI CSÖVEK ÉS CSATLAKOZÓK JAVÍTÁSA

Karbantartás

Elkerülnéd a váratlan meglepetéseket?

A rendszeres karbantartás segít minimálisra csökkenteni a meghibásodások számát. Fény derül az apróbb hibákra, amelyeket orvosolva megelőzhetőek a váratlan leállások.

 • HAJTÓMŰVEK KARBANTARTÁSA
 • VILLANYMOTOROK KARBANTARTÁSA
 • KOPÓALKATRÉSZEK ÉS TÖMÍTÉSEK CSERÉJE
 • OLAJCSERE

Felújítás

Fejlesztenél, de nem akarsz új gépet?

Egy átalakítással vagy alkatrészcserével meghosszabbíthatjuk a géped élettartamát. Így akár egy nagyobb beruházás költségét is megspórolhatod!

 • HAJTÓMŰVEK FELÚJÍTÁSA
 • VEGYIPARI BERENDEZÉSEK FELÚJÍTÁSA
 • CSERESZABATOS ALKATRÉSZEK
 • SZAKSZERŰ ÁTALAKÍTÁS

Szakértelem

Nagy hangsúlyt helyezünk a szervizes kollegáink folyamatos képzésére. 20 éves gépipari tapasztalatunk és innovatív szemléletünk a védjegyünk.

Szervizes autó

Jól felszerelt szervizes autónkban minden eszköz és műszer illetve pótalkatrész megtalálható, ami az adott munkához általában szükséges.

Raktárkészlet

Nagy raktárkészletünk révén könnyedén és gyorsan cseréni tudjuk az ipari gépekben és berendezésekben a hajtóműveket, villamotorokat, frekvenciaváltókat.

Optimalizálás

Az iparági trendeket figyelve, egyre inkább előtérbe kerül az optimalizálás, melyben szintén számíthatsz szakmai támogatásunkra!

Hatékonyság

A szükséges felmérés és előkészületek után a helyszínen nekilátunk a szervizelésnek! Mi nem nézelődni megyünk!

Termelésbiztonság

A rendszeres karbantartás és az optimalizálás révén nem csak a kockázatok csökkennek, de növelni tudjuk a termelésbiztonságot is!

Garancia

Munkánkra garanciát vállalunk, hiszen ahogyan a múltban, úgy a jövőben is a cél: a hosszútávú partnerkapcsolatok kialakítása.

Megbízhatóság

A Chemplex márka neve mára összeforrt a megbízhatósággal és jó minőséggel. 20 éve a magyar gépipar élvonalában vagyunk!

Többet adunk, mint amit vársz! Tudd meg, miben nyújt többet a Chemplex iparigép-szerviz!

Széleskörű  szerviz tapasztalattal és speciális szaktudással rendelkezünk az alábbi iparágakban és szektorokban: vegyipar, festékgyártás, betonipar, víz-és szennyvízkezelés, agrár és mezőgazdaság, élelmiszeripar, gyógyszeripar, háztartás-vegyipar és kozmetikai ipar.

A hibaelhárításon túl kiemelten fontos a hiba okainak a feltárása. Tapasztalt mérnökcsapatunk ellenőrző számításokkal, analízisek lefuttatásával segít abban, hogy az észlelt jelenség ne fordulhasson elő újra. Ha nem csak maszatolni akarsz, hanem gyökerestől megszűntetni a problémát, használd ki a tudásukat!

Szereldénkben, ahol az ipari fogaskerekes hajtóműveket szereljük össze, minden eszköz, cserealkatrész és berendezés a rendelkezésünkre áll a hajtóművek javításának és karbantartásának elvégzéséhez is. Képzett szakembereink sokféle egyedi igénnyel és problémával megbírkóztak már az elmúlt közel egy évtizedben. A gépeid biztos kezekben vannak nálunk!

A meghibásodott eszközöket nagy raktárkészletünkről gyorsan pótolni tudjuk. 

A Chemplextől beszerzett gépelemed állapotát felmérjük, elvégezzük a javítását, kicseréljük a meghibásodott alkatrészt. Ezt több esetben helyben, de nagyobb valószínűséggel a telephelyünkön tudjuk megtenni, speciális berendezések segítségével. Amennyiben fizikai sérülés érte a hajtásházadat, abban az esetben is fordulhatsz hozzánk.

Más gyártók hajtásainak javítását egyedi elbírálás alapján vállaljuk el. A két helyzet közötti különbség fő tényezője az idő: a sajátunkban könnyebben cserélünk raktárpolcról alkatrészt. Kollégánk -a gépelemed nyilvántartása alapján- a szükségesnek vélt alkatrészekkel érkezik a helyszínre, így sok esetben el sem kell hozni a terméket, mert helyben el tudja végezni a javítást. Villanymotorok javítását (pl. csapágy, szimering csere) 55kW-ig tudjuk vállalni.

Ki más értene jobban a Chemplexes tervezésű keverőberendezésekhez, mint a Chemplex?! A hazai ipar vezető folyadék-és porkezelési technológiák tervezője és gyártójaként számíthatsz szakértelmünkre garancián belüli és azon túli javítások esetén is!
Egyéb keverőberendezések javításáról egyedi elbírálás alapján döntünk.

2017-től szerelünk ipari fogaskerekes hajtóműveket Magyarországon és szereldénk 2021-ben kapta meg az ATEX minősítését.
Bízd ránk az ATEXes hatóműveid előírások szerinti karbantartását!

A rezgésdiagnosztikai vizsgálat után egy szoftver segítségével elkészül a jegyzőkönyv, melyet a vizsgálatot végző szakértő  véleményével kiegészítve, műszaki dokumentáció formájában adunk át. Az időszakosan vagy rendszeresen elvégzett mérésekből a szoftver segítségével, spektrumanalízis után trend készíthető, amivel előre jelezhető a csapágy várható élettartama, így előre tudunk ütemezett megelőző karbantartást végezni. Ezzel elébe megyünk annak a jelenségnek, amit elég gyakran látunk: amikor egy viszonylag kisebb méretű alkatrész miatt egy komplett berendezés tönkremegy vagy akár egy komplett gyár leáll. Amikor nem kifejezetten rezgésdiagnosztikai szolgáltatást kérsz, hanem a szervizszolgáltatásunkat veszed igénybe, a probléma feltárásához alkalmazzuk a rezgésdiagnosztikai vizsgálatot, ezáltal gyorsabban, hatékonyabban, tudjuk elvégezni a munkát.

Mi az a rezgésdiagnosztika? Amikor látjuk a láthatatlant A gépdiagnosztika egyik olyan formája, ahol a berendezés megbontása nélkül, olyan információkat tudunk kinyerni, amiket csak akkor tudnánk, ha alkatrészeire bontanánk a berendezést. A rezgésdiagnosztikai vizsgálat során olyan hibákat is megtalálhatunk, amiket szétszerelt állapotban, sem biztos, hogy látnánk. És… Aki látja a láthatatlant, az képes a lehetetlenre! Egy kis fizika… Külső erő hatására minden szilárd test rezegni kezd, a saját frekvenciáján, több irányban különböző frekvenciájú rezgéseket végez. Minél nagyobb a külső erőhatás, annál nagyobb rezgéseket generál.

Miért jó ez a diganosztikai vizsgálat? Akár saját, akár más gyártó berendezéséről legyen szó a vizsgálat szétszerelés nélkül, üzem közben végezhető. Egyszerűbben, gyorsabban, hatékonyabban kapunk valós idejű információkat a gép állapotáról. Új gép telepítés után is érdemes elvégezni Egy műszaki dokumentációt adunk, ami igazolja azt, hogy a megrendelt berendezés kiváló minőségű és hibamentes.

Csepeg az olaj? Kattog a cucc?

Magasan képzett kollégáink és jól felszerelt szervizautónk Magyarország teljes területén megbízható és szakszerű segítséget nyújtanak.
Akár időszakos karbantartás, akár meghibásodás okoz fejtörést, hatékony és precíz megoldásra számíthatsz, ha a Chemplexet választod!
Nézzük, melyek a leggyakoribb tünetek, amelyekkel szinte minden termelési egységben találkozhatunk:

Az olajfolyás az egyik leggyakoribb tünet, amellyel találkozhatsz. Az olajfoltok megjelenése mögött több ok is húzódhat, de leggyakrabban a tömítések elhasználódása áll mögötte. A hibaelhárítást mindig bízd szakemberre!

Berreg, kattog a géped, gépelemed?! Az olajfolyás mellett ez a másik leggyakoribb tünet, amellyel találkozhatsz. Pánikra semmi ok, azonban mindenképp kérj szakszerű segítséget!

Előfordulhat, hogy nem fog a fék, visszacsúszik a teher,…Ez bizony javításért kiált! Ne ess csábításba, és ne akard YouTube tutorialokból megszerelni!

Hiába kapcsolgatod, de nem berreg fel. Ha nem áramkimaradás okozza, akkor bizony hívj szakembert!

Ha minden előzmény nélkül, hirtelen nem indul el a géped, berendezésed, ami korábban hibátlanul működött, akkor nagy valószínűséggel szakember segítségére lesz szükséged! Most kimaradsz egy dobásból!

A mechanikai sérülés általában jól látható a gépek, gépelemek borításán, azonban nem mindegy hogy csak a festékréteget érinti, vagy már a működésre is kihat. Ilyenkor mindenképp állapotfelmérésre lesz szükséged mielőtt újra használnád a géped!

éve a gépipar élvonalában
0
év szakmai tapasztalat
0 +
tonna vas a raktáron
0 +

Referenciáink: iparágak, ahol már bizonyítottunk

Mire vársz még?! Kérd a Chemplex ingyenes árajánlatát!

Természetesen mi sem érthetünk mindenhez, de munkanapokon 24 órán belül igyekszünk visszajelzést küldeni minden megkeresésre.

Töltse ki az űrlapot!

Szervizcsapatunk munka közben