Tudásmegosztás és közösségépítés - Itt a helyed!

ChREM - Chemplex Reggeli Etikus Mérnököknek

Rakjuk le egy aktív célgépépítő közösség alapjait!

Jó lenne, ha valaki azonnal validálná azt a műszaki megoldást, ami sokszor napokon át foglalkoztat? Egy tudásmegosztáson alapuló etikus közösség bennünket erősít, akik a gépeinkkel való kihívásainkkal küzdünk. Képzeld el azt, hogy hónapról hónapra hozhatod a műszaki kihívásodat és értékes kapcsolatokkal, válaszokkal térhetsz haza, mert mi, akik ezt akarjuk, jól tudjuk segíteni egymást.

TOVÁBB OLVASOM >

Talán nem gondoltál rá, de minden ilyen esetben lopsz!

Te vagy az, aki pontosan meg tudod határozni, hogy mennyit ér a mun­kaidőd. Én is ismerem az értékét, és meggyőződésem, hogy érdemes az új álmomra fordítani belőle, mert álmo­kat megvalósítani remek dolog.


TOVÁBB OLVASOM >

Megjelent a Chemplex Kurír!

Miért szeretnél te is egy Chemplex Kurírt? Mert az olvasásával minőségi időt adsz magadnak, úgy, hogy közben tanulsz is, vagy éppen a benne talált információkkal segíted hozzá magad a szakmai sikereidhez. És még? Ez nem csupán egy újság, ha egy területen mélyebbre akarsz menni, szkenneld be a QR-kódot és azonnali ott a válasz a felmerülő kérdésekre, akár oktató videók, akár terméktájékoztató formájában. És még? Szórakoztató, sőt egy célgépépítőknek szóló rejtvényt is találsz benne, amit neked késztettünk. Igen, mi. :) Lássuk, beküldöd a megfejtést?


TOVÁBB OLVASOM >

A Chemplex Szerethető Munkahely!

A Chemplex szerethető munkahely, és ezt már a Szerethető Munkahelyek pályázaton is lehet értékelni! Ez nem az az unalmas fajta pályázat, dokumentáció dokumentáció hátán... Ez bizony frappáns, kreatív, miközben több szempontból bemutatja a céget, tényleg egy életszerű képet adva az ottani légkörről. De győződj meg róla, katt a profilra: Szerethető Munkahelyek Díj 2019 - Chemplex Kft.


TOVÁBB OLVASOM >

Vigyázz, mert bekavarok!

Egy feladatot sokféleképpen meg lehet közelíteni – hajtástechnikai szempont­ból is. Ezért teljesen helyénvaló, ha érzel némi bizonytalanságot, amikor hajtóművet válasz­tasz, hiszen ugyanarra a feladatra több típus lehet alkal­mas. Ahhoz, hogy igazán jó gépet építs, egy rakás „egyéb” körülményt is figyelembe kell venned.


TOVÁBB OLVASOM >

Bezzegelek egy kicsit! Kockás füzeted van legalább?​

Ezt a cikket kizárólag akkor olvasd el, ha legalább akkora hardcore arc vagy gépgyártásban vagy gép üzemeltetésében, mint amilyen elszánt én vagyok, ha hajtástechnikáról van szó. Ha tökmindegy, hogy hogyan kerül bele egy gépelem a gépedbe, csak kattogjon, akkor bele se kezdj, lapozz tovább!


TOVÁBB OLVASOM >

​Mérnök a SUP-on!

Ha már tolod toljad durván, mi a csapatépítőnket sem kevesebb lendülettel toljuk!


TOVÁBB OLVASOM >

Mitől sikeres a Chemplex? - Ez a titok!

Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Chemplex most már több, mint 15 éve töretlenül fejlődik. Van-e titok? Nagy Bélával a Comline Kft. tulajdonosával a Sikeres vezetők, sikeres cégek sorozat keretein belül őszintén beszélgettünk a “miértekről”.


TOVÁBB OLVASOM >

Szerviztechnikus - Gyere Jászberényi csapatunkba!

Ha már gyerekként mindent szétszedtél (és össze is raktál természetesen), ha szerinted is az a gép dolga, hogy működjön, és ráadásul ezt az ügyfélnek is el tudod magyarázni - gyere a Chemplex-hez szervíztechnikusnak!


TOVÁBB OLVASOM >

Kenőanyagcsere – Olajleeresztő nyílás NÉLKÜL!

Szeretnénk karbantartási útmutatónkkal segítségedre lenni. Hogyan cserélünk kenőanyagot, ha nincs olajleeresztő nyílás a hajtóműházon? Igen, ehhez meg kell bontani a házat! Most megmutatjuk lépésről lépésre, szakszerűen hogy csináld!


TOVÁBB OLVASOM >