Villanymotor bekötése videós segítséggel - rutinos szakembereknek erősen ajánlott!

Ez a téma, a villanymotor bekötése a kisujjadban van? Azért én arra kérlek, hogy nézd meg ezt a videót. Nem is olyan régen történt, hogy a kétmilliós frekvenciaváltó szénné égett hibás bekötés miatt - a kétségbeesett tulajdonos azóta az ügyfelem. A történetből egy tanulság érdekes mindannyiunk számára: soha, semmit nem kötünk be az adattábla értelmezése nélkül! Szánd rá ezt a pár percet arra, hogy megnézed a videót - ezzel elkerülheted a váratlan károkat!


Az igazi profi az, aki hatékonyan tud bánni az idejével! - Nagy Miklós kollégám szándéka, hogy támogat téged a távolból azzal, hogy olyan videókat készít, amelyekkel magabiztosan kötheted be az elektromos motort. Nézd meg a videót és kövesd Miki tanácsait!

TOVÁBB OLVASOM >

​Ha port szippantasz, csináld okosan! - ATEX hajtóművek néhány napon belül

És a szesszel is bánj óvatosan!

Biztos, hogy nem akarod, hogy felrobbanjon az üzemed, leégjen a csarnokod, vagy akár csak egy kisebb tűzeset miatt kiszálljanak hozzád a tűzoltók. Nem akarod a munkahelyedet a Híradóban látni, mert nem figyeltél oda a részletekre. Sok veszélyes üzem van, ahol robbanásveszélyes anyagokkal, gázokkal, folyadékokkal, porokkal dolgoznak.

TOVÁBB OLVASOM >

​Vegyipari óriás keverőberendezés

Folyadék- és porkevererő berendezéseink számos iparágban fellelhetők az országban. A kompakt egyedi és standard keverőinket már jól ismered, ezért most egy különlegességet hoztam. A videó végén kitérek a jelenlegi helyzetre is, hogy lásd mire számíthatsz ma, ha gépeket rendelsz.


TOVÁBB OLVASOM >

Ha célgépgyártót keresel, válaszd a legjobbat!

2022 legjobb gépgyártói

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj zsűrije kiválasztotta 2022-ben a legjobb célgépgyártókat. A paletta nem teljes, hiszen nem nevezett az ország összes célgépgyártója, de azt garantálom neked, hogy akiket szigorú szakmai szempontok alapján a zsűri az idén a legjobbakként jelölt meg, azokkal a gépgyártókkal érdemes együtt dolgoznod, ha gépet kell beszerezned vagy fejlesztened.
TOVÁBB OLVASOM >

Ezek lettek az év célgépei 2022-ben

Robot adta át a trófeákat a nyerteseknek a Gépész Szalonban

TOVÁBB OLVASOM >

A láthatóak diadala

Kiss László hajtástechnikai szakértő Metál Attilával, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj zsűri elnökével beszélgetett az értékelés szempontjairól. 6 pontban elolvashatod, mitől tarolhat a nevezett géped a versenyen.


TOVÁBB OLVASOM >

​Tisztesség, szándék, tudatosság - Chemplex a Dun & Bradstreet AAA kategóriájában

Januárban hívott fel egy úr a Dun&Bradstreet-től, hogy a Chemplex benne van a hazai cégek legjobb 5,2%-ában, ami azt jelenti, hogy hosszú évek óta pénzügyileg stabilan, megbízhatóan tevékenykedünk a piacon. Sosem éltem azzal a lehetőséggel, hogy ezt széles körben megmutassam. Most másképp döntöttem. És tudod, miért?

TOVÁBB OLVASOM >

Robbanásbiztos hajtások 1-2 nap alatt?

Számos cikket írtam már hajtóművekről, hajtástechnikai berendezésekről, többször hoztam esettanulmányokat, hogy milyen helyzetekben fordulj hajtástechnikai szakértőhöz, mert egyszerűen jobban jössz ki, bebiztosítod a géped működését.


Mostanában a két éves covid után és a szomszédban zajló szomorú események hatására gyakran nem az a kérdés, hogy kitől vásárolj és mennyibe kerül, hanem az, hogy elérhető-e egyáltalán a termék, amire szükséged van, és mikor veheted át.TOVÁBB OLVASOM >

​Ha gépgyártó vagy, mutasd a géped!

Minden vállalkozás célja, hogy fejlődjön, rentábilis legyen, hosszú évekig működjön, majd átkerüljön a következő generáció kezébe. Mi kell ehhez? Jó munkák, jó ügyfelek, jó cégér.


De hogyan lesznek jó ügyfeleink? Jó munkáink? Hogy mutassuk meg az ügyfeleknek, amit tudunk?

TOVÁBB OLVASOM >

Gépgyártó is lehet rocksztár?

Szinte hallom, ahogy felszisszentél! Miért akarna egy gépgyártó„rocksztár” lenni?

Valóban vad ötlet lenne, ha arra vágynál, hogy a külvilág is megismerje a munkádat? Miért lenne idegen tőled, hogy elismertséget, szakmai hírnevet, több megrendelést szerezz? Miért ne vágynál arra, hogy ne csak a magad, hanem az egész célgépgyártó szakma elismertségét javítsd?

TOVÁBB OLVASOM >