Az elmúlt időszakban háromszor is reflektorfénybe helyeztük, itt az ideje, hogy egy kis figyelmet is kapjon az általunk tervezett keverőberendezés: az AQUA Eco.


Akkor túlélte a frekvenciaváltó?

Mindenkit ez foglalkoztatott, amikor a rendhagyó filmet megmutattuk, és csak néhányan kérdeztek rá, hogy a keverőgép, amit vezérel a filmben, az tulajdonképpen micsoda. És mi sem hangsúlyoztuk különösebben, pedig nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen a saját termékünk. Itt az adatlapja:Mire való az AQUA Eco?

Vízkezelésre, vagy vízzel hasonlóan híg folyadékok kezelésére terveztük. Híg folyadékok egymással történő elegyítésére, közepes mennyiségű por beoldására, kiülepedés megakadályozására, hőátadás javítására és kémiai rekació elősegítésére kipróbált, jól bevált technológia. Motovario csigahajtóművel hajtottuk meg, mert fontos volt számunkra a megbízható műszaki tartalom, miközben a gazdaságosságra, a kedvező árfekvésre is figyelnünk kellett.


Kérdése van folyadék- és porkezelési technológiák, keverőberendezések kapcsán? Írjon nekünk: info@chemplex.hu

Most csak kattintson a képre... és nézze meg a rendhagyó frekvenciaváltó tesztünket, amelynek mellékszereplője az AQUA Eco keverőberendezésünk.
Mi ez a frekvenciaváltó? Mire jó? Írtam róla korábban itt: ebben a blogbejegyzésben.
Hogyan iratkozhat fel a YouTube csatornánkra?

Feliratkozáshoz vigye a kurzort a kép fölé és kattintson rá! A kép alján, jobbra található YouTube logóra is kattintson! Az újonnan megnyíló ablakban a film alatt megjelenik egy piros "feliratkozás" gomb. Ha ide kattint, készen is vagyunk. A csatornán további filmek várják frekvenciaváltó és egyéb hajtástechnikai témában.


Megnézné a Motovario IP66 védettségű frekvenciaváltókat a webshopban? A narancssárga gomb egyenesen odaviszi.


IP66 védettségű Motovario frekvenciaváltó a webshopban