Az EM16 IP 66 frekvenciaváltó a "nem-ideális” munkakörnyezet frekvenciaváltója. - Végre egy eszköz, ami nem igényel túlzottan összetett előkészületeket! Videós segédanyag sorozat a Youtube-on!


Por- és vízálló frekvenciaváltó

Hatalmas előnye, hogy kialakítása teljesen víz- és porálló, az IP66-os minősítésnek megfelelő feltételek szerint. Éppen emiatt közvetlenül a gépre szerelhető, akár a motor mellé helyezve. Nem szükséges hozzá kapcsolószekrényt kiépíteni, ezzel munkaidőt és költséget takarítunk meg. Természetesen a honlapunkon már fent van és a webshopból -egyelőre még 2-3 hetes szállítási idővel, de - rendelhető.


Csúcstechnológia


A Motovario frekvenciaváltók egyfázisú kivitelben 0,37-2,2 kW-ig, háromfázisú kivitelben 0,75kW-11kW közötti teljesítménnyel érhetők el. A készülékek tudásszintje az általunk ismert frekvenciaváltó típusokhoz képest magas: a legkisebb kivitel is tudja a vektorszabályzást, a PID szabályzást, és a háromfázisú kivitele tudja közvetlenül fogadni a fékellenállást is.


Könnyű programozhatóság, átlátható, logikus paraméter-rendszer jellemzi. Teljesen jogos, hogy a Motovario a promóciójában azt hangsúlyozza, hogy valódi ipari igényekre készültek. Sokoldalú, csúcsminőségű termék, amely kiválóan alkalmas pl. szállítószalagok, szivattyúk, ventilátorok vezérlésére.


Frekvenciaváltó programozása videó segédanyag a feliratkozóknak - a Youtube-on

A programozása jól követhető, de segítségképpen készítünk egy videósorozatot is, egyszerűen, lényegre törően. Kedvelje a youtube-on a csatornánkat, és a rendszer automatikus üzenetet küld Önnek egy-egy új videóanyag feltöltéséről.

A csatornánkra ezzel a filmmel léphet be: kattintson a képre és keresse a film alján a YouTube logót!