Új termékeinkről kizárólag lelkesedéssel és örömmel számolhatunk be. Most a lineáris mozgatás került a fókuszunkba, azon belül is az orsósemelők. Nem, nem nyomtatunk még 3D-s orsósemelőket, viszont partnereink örömére, végre egy lapon minden fontos jellemzőjük ezeknek a hasznos eszközöknek.


Orsós emelő - oké, de melyiket a sok közül?

Elejét vettük a véget nem érő kérdéseknek és mostantól mindent egy helyen talál, amit tudni érdemes a Servomech orsósemelő, golyósorsós emelő és golyósorsós tengely palettájáról. Itt letölthető kiadványunk, egy oldal tanulmányozásával elsajátíthat minden szakmai tudást, amihez Önnek a magabiztos tárgyalásra szüksége van. Innen kiválaszthatja az irányt, amely az Ön termelési igényét szolgálja, a többit bízza ránk!


Trapézmenetes vagy golyósorsós?

Orsós emelő

A prospektus eloszlatja a bizonytalanságot, mert határozottan definiálja, hogy melyik orsósemelő és golyósorsós emelő milyen feladatra alkalmas, milyen hatásfokú és mekkora sebesség megtételére, vagy mekkora teher emelésére fejlesztették ki. Megkülönbözteti a típusokon belüli sorozatokat és táblázatba foglalja az egyes sorozatok tól-ig paramétereit, mint a terhelhetőség, az orsó átmérő, a haladási sebesség maximuma és a ciklusidő. Rávilágít a haladóanya és a haladóorsó közötti különbségre és azok használatára. Jó tudni, hogy a sorozatok széleskörűen fedik le az ipari igényeket, ezért találunk olyan orsósemelőt, amely alacsony haladási sebességű, ámde gigantikus terhet képes emelni, vagy szupergyors, kifejezetten magas lineáris sebességekhez gyártott golyósorsós modellt, amelyet kifejezetten szervo meghajtású rendszerekhez terveztek.


Golyósorsó

Golyósorsós tengelyt önmagában haladóanyás kivitelben érhetünk el, amelyet partnerünk teljes mértékben a termelési igényekre szab, tehát tökéletesen megfelelő lesz az elvégzendő feladatra. Átmérőtartománya széles, csapágygolyói nagy keménységű edzett acélból készülnek.


Összességében

Hasznos, szép, kiadvány, amely segít eligazodni a terméksorozatok között és új kérdéseknek enged teret, amelyeket természetesen örömmel várunk. És amire ők büszkék, azt mi is kiemeljük: Made in Italy. Ez fontos lehet!


Orsós emelő termékaloldalunk itt található: Orsós emelők

A konkrét választásban kérje szakértőnk segítségét! Írjon nekünk az info@chemplex.hu címre és megválaszoljuk kérdéseit!