Pontosan az a hajtóműves villanymotor, ami a gépedbe kell

Úgy gondolod időigényes az ipari fogaskerekes hajtómű beszerzése? Akkor eddig nem a Chemplextől rendeltél.

Fogaskerekes hajtómű összeszerelő központunkban gyorsan állítjuk össze, pontosan azt a hajtóművet, ami a gépedbe kell!

Mit jelent ez?

Nem kell a beszállítási határidőkre várnod, kompromisszumos megoldásokba belemenned, csak azért, hogy rövid határidőn belül nálad lehessenek a gépelemek. Saját üzemünkben szereljük össze számodra a hajtóműves villanymotort, olyan variációban, amire szükséged van.

Szakértői támogatással

Az optimális kialakításhoz szakértői támogatást nyújtunk.

Hajtástechnikai szakértőként több évtizedes tapasztalatomat osztom meg veled. Van, hogy egy olcsóbb megoldás is elegendő az adott kérés megoldására, van, hogy a hosszabb távú megtérülést, egy magasabb összegű berendezés támogatja.

Szakértői ajánlatot kérek!

Alumínium- és öntöttvasházas kivitelekkel, és speciális környezeti igénybevételnek megfelelő hajtóművekkel is rendelkezünk

A saját összeszerelő központunk az SOS helyzetek megoldását is lehetővé teszi pl.: amikor leállt a termelés és 24 órán belül kell a fogaskerekes hajtómű pótlása.

A Motovario már 2017 óta a Chemplex szakembereire bízta a kúpkerekes-, homlokkerekes- és lapos hajtóművek készre gyártását. A cég teljes szakember gárdája számos alkalommal képezte magát a Motovario székhelyén. Ráadásul a Chemplex az első olyan MAC üzem, ahol már a bemutató daraboknál sem volt szükség semmilyen utólagos pontosításra.

A Motovario Assembly Centre (MAC) minősítést néhány üzem birtokolja az egész világon:

Szóval, ha gyorsan elérhető ipari fogaskerekes hajtóműre van szükséged, ami pontosan a te gépedre van szabva, akkor ezen a linken válaszd ki mire van szükséged:

24 órán belül jelentkezünk a szakértői ajánlattal!

Kiss László

A Te hajtástechnikai szakértőd

Hasonló tartalmak

Próbáld ki a webshopot!
Kérj egyedi árajánlatot!
Kérdésed van?

Hívj bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36 1 347 0682