Nem mindegy hogy milyen színű az a hajtómű, csak működjön a gép? A trend azt mutatja, hogy egyáltalán nem! Tény, hogy a dizájn elad. Hogyan támogatja Önt a Chemplex? Olvasson tovább!

A tervező, a hajtómű és a dizájn

A veszprémi PureAqua Kft. rendszeresen rendeli meg tőlünk a hajtóművek, hajtással szerelt villanymotorok egyedivé festését. Megkérdeztük Fazekas Bencét, a Kft. műszaki igazgatóját miért szereti ezt a szolgáltatásunkat, a válasza ennyi volt: „Dizájn.”

Majd így folytatta: „A piacon a legtöbb gép funkcionálisan elfogadhatóan működik, mi azonban ennél több hozzáadott értéket akarunk: a gép legyen kifogástalan, ugyanakkor nyújtson mutatós, kívánatos látványt! További fontos szempont hogy az egyedi megjelenés a gépeinket első látásra is felismerhetővé teszi, ennek a koncepciónak a része a hajtások egyedi festése. Mi élénk színeket használunk és a Chemplex remekül szolgálja ki az igényeinket: eddig nem tudtunk lehetetlent kérni!”


Ezt a jól átgondolt lépést az üzleti életben számtalan példa megerősíti. A dizájn gazdasági szerepéről nem érdemes vitába szállni. Jól látható, ahogy az elegáns formatervezés, a különleges kivitelezés, az új színek, az érdekes alapanyagok alkalmazása folyamatosan nő. Az ilyen termékek iránt nagy az igény, vonzzák a tömeget, trendet alakítanak, értéket teremtenek.

Formáljon trendet egyszerűen: színes hajtómű, színes villanymotor


Nyilván Ön is egyre szebb gépeket szeretne! Ne kösse meg a kezét a hajtásaink meglévő színe! Engedje el fantáziáját!A legelső hajtóműfestés alkalmával 5-10 munkanappal többet kell várni a normál, raktári kiszállításhoz képest, ezzel mindenképpen kalkulálni kell, cserébe egy olyan pluszt nyújtunk, amellyel az Ön által tervezett gép (az Ön terméke) mutatósabb, ellenállóbb és értékesebb lesz. A kétkomponensű epoxi festék ipari környezetre alkalmas, jól ellenálló réteget képez, ezáltal a mechanikai és kémiai hatásnak kitett hajtómű is sokáig megőrzi küllemét, továbbá a kezelés alkalmassá teszi a hajtóművet kültéri használatra is.


Kedves géptervező kolléga! Most, hogy ezt elolvasta, mit gondol?

Érdekes. Lehet, hogy egyszer felhasználom ezeket a tippeket a saját termékem tökéletesítéséhez.


Nem tartom hasznosnak ezt az ötletet, a dizájn nem más, mint úri huncutság.


Hajtómű és villanymotor választék egy kattintásnyira!

Villanymotorok a Chemplex kínálatában:

Egyfázisú villanymotor

Háromfázisú villanymotor

Fékkel ellátott villanymotor

Hajtómű kínálatunk