Frekvenciaváltó


Mi a kihívás?

Extrém hatásfok, vagy extrém hatásfok társuljon a különlegesen csendes működéshez?

Esetleg mindehhez legyen közvetlen üzemi környezetbe helyezhető? Kapcsolószekrény nélkül?


Meggyőződésünk, hogy a legjobb minőség alkalmas csak hosszútávú munkavégzésre ezért nagy örömmel mutatjuk be a Motovario innovációját: az egyfázisú és háromfázisú frekvenciaváltó sorozatot, amelyek közül minden ipari igényre adódik megfelelő. Egyfázisú kivitele 0,15 kW – 2,2 kW tartományban, háromfázisú változatban 0,37 kW – 90 kW-ig állja a kihívásokat, akár 599 Hz kimeneti frekvenciával.


***ÚJDONSÁG!*** Nézze meg az EM16 IP66-os kivitelét, ami valódi szupersegítség: a zárt és vízálló házkialakítás és a beépített főkapcsoló lehetővé teszik a frekvenciaváltó közvetlen üzemi környezetbe való telepítését. Ezzel időt, pénzt, munkaidőt takarít meg és a frekvenciaváltót akár a szállítószalag mellé, a villanymotorhoz is szerelheti, mert nincs szükség kapcsolószekrény kialakítására. Egyfázisú kivitelben 0,37-2,2 kW-ig, háromfázisú kivitelben 0,75-kW-11 kW közötti teljesítménnyel érhető el.


A Motovario frekvenciaváltók aloldalain minden részlet a rendelkezésére áll ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő invertert. A webshopban napokon belül ellenőrizheti az árat és a raktárkészletet, továbbá a nap bármely szakában meg is rendelheti a választott frekvenciaváltót. Ha ezt munkaidőben teszi meg, a kívánt frekvenciaváltó akár a megrendelés leadását követő napon Önnél lesz.


A Delta frekvenciaváltók a modern elektronikának és fejlett mikroprocesszor technológiának köszönhetően képesek hatékonyan irányítani a hozzájuk kapcsolt elektromos motort, amellyel elősegítik a gép automatizálását és rengeteg energiát spórolnak meg. A Delta frekvenciaváltó típusok különböző feladatokat látnak el. Attól függően milyen frekvenciaváltóra van szükség, alkalmazhatók egyszerűbb és összetett feladatokra vagy akár magas teljesítményű motorokhoz is.

A frekvenciaváltók jól alkalmazhatók például kis terhelésű szállítószalagokhoz,ventilátorokhoz, nagy terhelésű szállítószalagok, emelőgépek, extruderek, szivattyú-rendszerek meghajtására. A kedvező ár-érték arány miatt népszerű inverter a felhasználók körében.

Frekvenciaváltó típusok

Motovario egyfázisú frekvenciaváltó

Egyfázisú frekvenciaváltó

Az egyfázisú frekvenciaváltók aloldalon minden műszaki információt és segítséget megtalál az Ön műszaki igényeinek megfelelő Motovario vagy Delta egyfázisú frekvenciaváltó kiválasztásához. Ha az árakat szeretné megismerni, vagy pontosan tudja melyik az a frekvenciaváltó készülék, amelyre szüksége van, kattintson át a termék alatti nyíllal a webshopba, ahol az egyfázisú frekvenciaváltó árakról és rendelkezésre állásról azonnali információhoz jut.
WEBSHOP RÉSZLETEK >
Motovario háromfázisú frekvenciaváltó

Háromfázisú frekvenciaváltó

A háromfázisú frekvenciaváltók termékaloldalon minden műszaki információt és segítséget megtalál az Ön műszaki igényeinek megfelelő Motovario vagy Delta háromfázisú frekvenciaváltó kiválasztásához. Ha az árakat szeretné megismerni, vagy pontosan tudja melyik az a frekvenciaváltó készülék, amelyre szüksége van, kattintson át a webshopba, ahol a háromfázisú frekvenciaváltó árakról és rendelkezésre állásról azonnali információhoz jut.
WEBSHOP RÉSZLETEK >

Motovario LM 16 frekvenciaváltó, a kis okos háromfázisú kivitele

A Motovario LM 16-os háromfázisú frekvenciaváltó kivitele 400 V háromfázis betáppal 0,75 kW-11 kW-ig a háromfázisúak között a legkisebb a sorozatban. Az okos minősítés jogos, hiszen más hasonló paraméterekkel rendelkező háromfázisú frekvenciaváltókkal szemben az alaptípus is rendelkezik meglepő tulajdonságokkal. A vektorszabályzás, az ötféle digitális bemenet, a beépített zavarszűrő mellett PID funkciója is van, azaz szivattyús nyomástartás, ami a legtöbb gyártónál szinte kizárólag a nagyobb egységekben fordul elő. A további funkciókért töltse le az LM16 háromfázisú frekvenciaváltó katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az árát a webshopban.


Frekvenciaváltó|Egyfázisú frekvenciaváltó|Háromfázisú frekvenciaváltó


WEBSHOP

Motovario EM16 IP20 inverter, egyfázisú és háromfázisú kivitel: az összetett rendszerek frekvenciaváltója

A Motovario EM 16-os egyfázisú kivitele 0,37 kW-2,2 kW-ig, háromfázisú kivitele 0,75 kW-18,5 kW-ig a megrendelői elvárásoknak megfelelően számos feladatot el tud látni: vektorszabályzás, hatféle digitális bemenet, két relé kimenet, beépített EMI zavarszűrő, PID funkció. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az EM16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az EM16 háromfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban. Ott kérdésre adhat okot az, hogy az IP20-as kivitel kedvezőbb árfekvésű, mint az IP66-os. Ennek az a magyarázata, hogy az IP66-os egy technológiai újdonság, amely vízálló, zárt és közvetlenül az ipari környezetbe telepíthető, kapcsolószekrény használata nélkül.


Frekvenciaváltó|Egyfázisú frekvenciaváltó|Háromfázisú frekvenciaváltó


WEBSHOP

***Motovario EM16 IP66 inverter, egyfázisú és háromfázisú kivitelek - Szenzáció: az üzemi környezetbe közvetlenül telepíthető zárt, vízálló kivitel főkapcsolóval

A Motovario forradalmi újdonsága, az EM 16-os IP66 egyfázisú, vagy háromfázisú frekvenciaváltó. Kialakításának köszönhetően vízálló és teljesen zárt, ezért közvetlenül az üzemi környezetbe, a villanymotor mellé, vagy az üzem falára telepíthető, ami hihetetlen módon megkönnyíti a beüzemelését. Az IP66 választásával Ön megspórolja a kapcsolószekrény és a szerelvények költségét, a munkával járó villanyszerelési díjat és a többletidőt. Egyfázisú kivitele 0,37 kW-2,2 kW-ig, háromfázisú kivitele 0,75-11 kW-ig a megrendelői elvárásoknak megfelelően számos feladatot el tud látni: vektorszabályzás, hatféle digitális bemenet, két relé kimenet, beépített EMI zavarszűrő, PID funkció. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az EM16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az EM16 háromfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban.


Frekvenciaváltó|Egyfázisú frekvenciaváltó|Háromfázisú frekvenciaváltó


WEBSHOP

AM16 MOTOVARIO frekvenciaváltó egyszerűbb feladatokra

A Motovario AM 16-os háromfázisú frekvenciaváltója 0,75 kW-90 kW-ig az ipar megbízható és szupertechnológiával rendelkező kiszolgálója, aminek tervezését a nagyipari megrendelők elvárásai ihlették. Kisebb teljesítményű háromfázisú frekiváltó kivitelekhez képest a digitális bemenetek száma 8, PLC funkcióval van bővítve és Encoder bővítőkártyát kezel. A maximális védelem érdekében vész-stop funkcióval is el van látva. A további funkciókért töltse le az AM 16 katalógusát, vagy ellenőrizze azonnal a készletet és az AM16 háromfázisú frekvenciaváltó árát a webshopban.


Háromfázisú frekvenciaváltó


WEBSHOP