GÉPZSÍR PODCAST

Kenőanyag
gépgyártóknak

Ismerd meg azokat az iparági trendeket és megoldásokat, amelyek már bizonyítottak! Hallgasd a Gépzsír Podcast adásait, ahol élvonalbeli ipari szereplőkkel beszélgetünk: automatizálásról, gépgyártásról, innovatív és sorsdöntő ötletekről.

Ez a podcast azoknak szól, akik a gépgyártás területén dolgoznak, vagy gépekkel termelnek üzemükben, gyárukbanUgyanakkor ígérjük, hogy könnyed, közérthető stílusunk és izgalmas témáink miatt a hétköznapi hallgatók számára is érdekes és inspiráló beszélgetéseket kínálunk.

Iratkozz fel és hallgasd a Gépzsír Podcast adásait!

Gépzsír podcast

friss gépzsír

CAD, MBD, OEE, APS, ERP – ha eddig zavarba jöttél ezeknek a mozaikszavaknak a hallatán, epizódunkból megtudhatod, hogy melyik mit jelent, és mire jó, miért hátrány az, ha nem is ismered a jelentésüket és ha nincs neked ilyened.

Nyirő Ferenc a KONTRON Hungary Kft. ipari digitalizáció üzletágának vezetője ízelítőt ad abból, hogy gépgyártóként hogyan növeld a hatékonyságodat, amely a túlélés alapja. Ha 15-20% termékfejlesztési időt megtakarítasz, historikusan követed a változásokat, valós idejű kontroll alatt tartod a gyártásodat, akkor dőlhetsz hátra elégedetten cégvezetőként. Mindig a fejlődés, az alkalmazkodás és az adaptáció hármasa a legfontosabb mozgatórugó – Ferenc szerint ez a kulcsa a sikernek, ezt javasolja neked is. 

Hallgass bele, tartsd a lépést, adaptáld a téged támogató eszközöket és mérd az eredményt!

Tarts lépést a trendekkel és járj mindig egy lépéssel a versenytársaid előtt!
Iratkozz fel, és hallgasd a Gépzsír podcastet!

Adások

1. évad 8. epizód: BÓnusz adás

1. évad 8. epizód

1. évad 7. epizód: BÓnusz adás

1. évad 7. epizód

1. évad 6. epizód

1. évad 5. epizód

1. évad 4. epizód: BÓnusz adás

1. évad 4. epizód

1. évad 3. epizód: BÓnusz adás

1. évad 3. epizód

1. évad 2. epizód: BÓnusz adás

1. évad 2. epizód

1. évad 1. epizód: BÓnusz adás

1. évad 1. epizód

bevezető

gépészmérnökök
a mikrofon mögött:

Sipos Sándor: családapa és férj, gépészmérnök és a vegyipari technológiák szakértője.
Több mint két évtizede nem csupán az iparág iránti elkötelezettsége hajtja, hanem a kapcsolatépítés, a szakmai együttműködés és a tehetséges szakemberek felkarolása is a küldetésévé vált. Ez ösztönözte arra, hogy megalapítsa a Magyar Ipari Célgép Nagydíjat, és ezzel másokat is buzdítson és motiváljon a siker és a kreativitás felé vezető úton.

Kiss László: az ipari gépgyártásba és gépüzemeltetésbe közel 25 éve megoldásokat szállító hajtástechnikai szakember, megszállott rádióamatőr és családjának sziklaszilárd támasza.
Évente több mint 5 000  egyedi műszaki megoldást dolgoz ki, rak össze és szállít le határidőre csapatával. Ha forgó vagy egyenes vonalú mozgásról van szó, nincs számára lehetetlen; vagy ahogy Laci mondja: „Ha forgó vagy egyenesvonalú mozgás, forogjak a gondolataidban én!”

hiteles szereplők
0 %
tapasztalat
0 + év
bullshit
0 %
Kapcsolat

lépj kapcsolatba velünk!

Amennyiben szakmai támogatásra vagy műszaki megoldásra van szükséged, írj nekünk üzenetet!

Ajánlj témákat, amelyek iránt érdeklődsz, és mi elhozzuk neked a terület legkiválóbb szakembereit, akik segítenek tovább fejlődni.

Fontos számunkra a véleményed!